ebrue Benimde öyleydi WC gittikçe geliyordu. İlk 13. Haftada geldi açık pembe renkte doktora gittim aşırı korkmuştum Protestan verdi sabah akşam neyse onu kullandım 1 hafta gelmedi kanama sonraki randevumda dedim gelmiyor bırakayım mı ilacı dedi akşamları iç sadece yan etkisi vardı çünkü. Neyse sonraki gün benden yine gelmeye başladı önce kırmızı adet gibi yani hissettim geldiğini. Doktor dedi normal ilaçları kullanmaya devam et. Sonraki süreçte de hep yattım dediğim şekilde sadece WC kalktım yemeği bile salonda yarı yatarak yedim oturduğum ve yürüdüğüm anda geliyordu çünkü. Bu renklerde pembeden kahverengiye döndü en son kahverengi geldi 1 hafta işte böyle sürdü ve durdu. İnşallah sizin de durur. Hatta en son kanama durdu WC de ufak pıhtı gibi biiey geldi çok ufak aşırı korktum çocuk mu düşüyor acaba diye doktora söyledim kontrole gittim bebek şükür iyiydi. Dedi eskiden biriken kan olabilir başka bir şey olabilir bebekle alakası yok onun keyfi yerinde dedi şükür 🤲 ilişki yasak oluyor demiştir belki doktorun ve ağır kaldırma yani tülbent bile silkeleme canım eğilme yere falan. Geçer inşallah böyle olan çok var ama eğer ağrılı bir kanaman yoğun kanaman yani olursa doktoru direk bilgilendir asla bekleme. Benim bebeğin eşi aşağıdaymış ondan kaynaklanabilir dedi doktor. Bakalım haftaya detaylı ultrason var inşallah yükselmiştir. Normal hayata döndüm şu an sürekli yatmıyorum ama ilaçları kullanmaya devam ediyorum ev işi falan kesinlikle yapmıyorum elektrik süpürgesi tutmak bile kanama yapıyor. Doktor dedi yavaş yavaş yürüyüşlere başla artık öyle yapıyorum senin de inşallah düzelir 🤲kendini yorma aile yakınından birisi varsa gelebilecek olan gelsin yanına korkma hiç bebeğin de korkmasın ☺️ Doktorunla iletişimde ol hep