Dozkan Merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim masa başı çalışıyorum çok hareketli bir hayatım yok, fakat oturup kalkarken inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum benim gibi bu ağrıyı yaşayanlar var mı?
miniktirtilim Dozkan muhakkak simit yastik kullanjn Ilaci kremi yok bunun kayarsa doktora gidin siddetli agri ates kusma yaparsa ihmal etmeyin
Tomrisannesi Dozkan benmde öleydi ilk hamileleğimde daha erken basladı bunda ise yeni yeni.. Vücüt kendni doğuma ayarlıyor..magnezyum eksliğinden agrışar daha cok oluyır..doktoruna söle magnezyum yazar..bebek klo aldkca agırlık artıyor ilerde daha ok agrıyor ysadım ysıyorm hala..Gecmiş olsn canm
bsraugr Dozkan ben de şiddetli kuyruk sokumu ve bel ağrısını söyledim doktoruma bir haftadır da ara ara lekelenme oluyordu 25 haftalığım, benim ağrı olarak hissettiklerim kasılmaymış doktor progesteron ve magnezyum başladı
5561 Dozkan O kadar çektim ki o kuyruk sokumu ağrısını birden geliyordu yere halının üstüne uzanıyor dakikalarca kımıldayamıyordum doktor magnezyum başlattı günde 2 bardak içtim toz şeklindeydi bana çok iyi geldi hala da kullanıyorum
ayseeray1 Benim de 5 gündür kuyruk sokumunda çok agri vardı beta 2 .00 çıktı, adetime 1 hafta var,hamile degilisim isterseniz ortopedik minderler var halka gibi onları kullanın,çünkü otururken bütün yük kuyruk sokumunda oluyormus.bende alacam nasipse
Eymen-48 Bende çok agri cekıyorum 16+5 haftalık hamıleyım doktorum bugün 36. Haftaya kadar progestoron kullanmamı önerdi bi konuşun siz de istersenız