Kumsaluras Kızlar bugun doktora gittim 1 ay sonra 2li tarama testi geliyor randevu al dedi ama perinatoloji poliklinik al 2li tarama testi için dedi bende endişelendim neden normal 2li tarama degil perinatoloji bölümü sizin başınıza gelen var mı
Annesininportakali53 Kumsaluras benimde 1 ay sonra ikili tarama testim var ama öyle birsey demedi kan vercem sonuçları çıkacak yani bir yere yonlendirmedi
naznhrb Kumsaluras ikili tarama testine kan tahlili veriliyor perinetoloji doktorda ultrason ile ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor endişelenecek bir şey yok canım sağlıkla inşallah
Eymen-48 Kumsaluras önce kendi doktorun bakması lazım sonra göndermesi gerekıyor beni doktorum yönlendirdi ama riskim yüksek çıktı ikili testte perinatolojiye geldim ben de orda da testler yapılıyor ıstersen amniyosentez ıle %100 sonuc alabılıyorsunuz ikili testin sonucuna göre de bu test yapılıyor canım suan endıselenıcek bısey yok sende test sonucun bı çıksın perinatoloji daha iyi bence ayrıntılı bakıyor bebeğe ultrasyonda
Bayancorek Kumsaluras endişelenmenize gerek yok ikili testi, detaylı ultrasonu falan perinatoloji bölümü yapıyor. Benim doktorum hastane bünyesindeki perinatoloji uzmanına yönlendirdi direk, bazı doktorlar bu göreve nail olmuyorlar. Her doktor yapmıyor yani.