Kvser Linoosh bu ay bunun kararını aldım ve artık beni düşündüren her şeyden uzak duracam kendime söz verdim .
Baharrelisaa Kvser sırt üstü yatın gobeginizin deliğine yavaşça parmağınizla pastırin pit pit atıyorsa yerinde dedir benim de göbeğim dusmus 1 yıl olmadı cektirdikten sonra hamile kalmıstim
Kvser Zeynppppp Allah razı olsun canım benim . İnşallah rabbim nasip eder . İnşallah sende sağ Salim kucağına alırsın bebeğini 🙏🏻🥰
Ardakumsal Baharrelisaa o göbek degıl zam dıyorlar ona göbekte ayrı cunku bende ıkısını de yapmstım ama maalesef sonuc alamadım hallen
Bsraao Kvser bende aynısını hissediyorum tam 5 yıldır . Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi almak nasip olur inşallah
Senary Kvser hic bir zarari yok ben oyle hamile kaldim simdi 3 senedir cocugu olmayan bi tanidigima vericem caksir kokunu yani oyle bitkisel diyip icmemezlik etme denemekten bisey cikmaz
Kvser Baharrelisaa evet öyle hissediyorum kalp atışı gibi minik minik atıyor yani göbeğim düşmemiş dimi canım ?
Zynpasr65 Kvser evet genelde öyle söylüyorlar şans yüksek die bizimde eşimle bi sorunumuz yok rahim filmi çekileli bu 3. Ayım femara kullanalı 2. Ayım bakalım hala ses seda yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥹
Polat_nur11 Kvser öyle düşünmeyin lütfen rabbim kimseye taşıyamıcağı yük vermez 🌸 Ben 4 defa düşük yaşadım, 5 yıllık evliyim şuan 8 aylık hamileyim çok şükür 🙏🧿 Rabbim vakti zamanı gelince hayırlısını en güzel şeklide verecektir umut edin yeter ki 🙏
Ardakumsal Kvser üzülme Lütfennn 🙏 Bende 10 11 aylık evlıyım nerdeyse yılım bıtıcek Senınle beraber 1 gün arayla hsg cekılmıştık Adetım 2 gün gecıktı ilk gün test yapmstım negatıf çıktı şans bu ay bendende yana olmadı
Baharrelisaa Ardakumsal benim göbeğim dusmus bilmiyordum göbeğini çektir hamile kalırsın dediler gerçekten göbeğimi cektirdikten 1 ay sonra hamile kaldim
Bfduam Kvser üzülme hemen o ay olacak diye bir şey yok ki. Takip eden 4 ayı diyor Dr lar, takılma olacak inş, sabır arkadaşım🤲