ortak Selam arkadaşlar. Bebeğim son adet tarihine göre 26+2 haftalık. Doktorum 27 haftalik dedi. Ben şimdi doğum için hangisini dikkate almalıyım?
Hamisannee ortak benim doktorum adet tarihimi güncellendi ilk zamanlar çünkü herkesin düzeni aynı değil adet süresi yumurta olgunlaşma süreci farklı olur dedi son adet tarihi bir ibare hafta hesaplamak için dedi o yüzden ultrason ilk zamanlar da yanılma payı vermez dedi benimde adet tarihimi 10 gün geriye çekti doğumuda düzenlediği adet tarihine göre planladi
Dilara9406 Fnen son adet tarihim 31 temmuz ama 5 günlük gec dollenme var 5 agustos olarak gözüküyo hangisine gore sayayim ben
Fnen Dilara9406 yine son adet tarihine göre sayacaksınız, zaten haftanız biraz ilerlediğinde gideceğiniz kontrolde göreceksiniz sabit bir fark olmuyor, bebeğin genetik durumuna sizin beslenmenize göre haftası ileri yada geri olabilir
Fnen Dilara9406 hep 5 Ağustos mu çıktı peki? Eğer hep 5 Ağustos çıktıysa doktorunuz son adet tarihinizi değiştirebilir, yada 5 günlük farkı önemsememişte olabilir