Ilk_bebegmm99 Merhaba benim önce bacağıma şiddetli bir kramp girdi şimdide sağ boşluğumda ağrı var dönerken yataktan kalkarken acıyor sizinde başınıza böyle birşey geldimi neden oluyordur endişeleniyorum 😔
hafsam_omerim Ilk_bebegmm99 endişelenicek durum yok canım magnezyum kullan. İlk kızımda sürekli bacağıma kramp girerdi. Bol bol yoğurt süt iç. Ceviz ye. Ama doktoruna söyle sana magnezyum verir
Meryy69 Ilk_bebegmm99 kuzum ben 18 +6 dayım bende de aynı şikayet ler vardı ayağıma birden kramp giriyor vs ama bu haftalarda sonra normal olduğunu söyledi doktorum
annesinin_beybisi Ilk_bebegmm99 ben de 1 kez oldu bacak kasılması 20 haftaligim bir daha olmadı sabah yataktan kalkarken olmuştu biraz evin içinde dolaşınca geçti ama o dönerken falan olan ağrı geçmiyor ara ara oluyor yine
Ilk_bebegmm99 Benim 20 haftalık bukusum benim 20 haftalık sabah 9 gibi yataktan kalkarken oldu hâlâ ağrısı var tam geçmedi
Ilk_bebegmm99 Meryy69 çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten korkmuştum ilk defa yaşadım böylesini
Hafize3536 Benimde sürekli sol bacağıma oluyor resmen bi ara topal gezdim kramp girmesinden 30 haftalığım şimdide kasılmalar başladı olan seylermiş bunlar korkulacak bişey yok