Meloakar Benimde son 10 bugün sabahtan beri karında sertleşme oluyor ama sancı hissetmiyorum gelsin diye dua ediyorum artık bakalım
Seyma-turan1 Rabiaaa46 hayır herşey yolunda olduğu için bekleyeceğiz ilk doğumum 41 e kadar yolu var inşallah bakalım sağlıkla gelsin yavrum 🤲🏻
Sevdam_90 Rabiaaa46 Suni ile baslicak demistin haber versene ya bir haftaya gelmezse banada suni icin gun vericek herkes suni dogal sancidan zor diyor 🙄 insallah sezeryana falan gerek kalmadan bir avazda kurtul sende al bebisini kucagina 🥰
Rabiaaa46 Sevdam_90 aminn canım aminn inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🙏bakalım göreceğiz dediğin gibi zorlanmadan kolaylıkla doğururum inşallah
Nazirellam 39+1 iz ne gelen ne giden arkadaşlar napcaz ya,yarın da nstye giricem çıkmazsa sancı bayramdan sonra görüşelim dedi doktor :(
Bsraermis8 Rabiaaa46 son 9 benimde . Kızım olacak güya tam 9 ayda geliyomus kızlar . Yalan demekki… 🥴 9 gün daha beklemez umarım… Sabah randevum var ins kendi sancimla doğar suni asla almak istemem 😣 ilki öyle doğdu da ….
Rabiaaa46 Bsraermis8 bugün bana da suni verilecek bizim kide gelmedi bakalım naısl olacak kolaylıkla olur inşallah sende suni almazsın inşallah yine
Sevdam_90 Rabiaaa46 Her aksam dua ediyom dogum sancisina dayanma gucu versin Rabbim insallah sancilarimiz kisa surer ve sag salim bu kutsal gorevin altindan kalkariz 🤲🏻🤲🏻
Sevdam_90 Rabiaaa46 Butun gun seni dusundum ya insallah hersey yolundadir dogumdan sonra kendini iyi hissedince yaz olurmu 🤗 Allah yar ve yardimcin olsun 🤲🏻
Rabiaaa46 Sevdam_90 canım Allah razı olsun 🙏🥰 süreç çok uzun ilerledi ben anlatmak istemiyorum ama sonunda sezeryanla aldılar çok şükür sağlığımız yerinde 🙏
Fatoo33 Son 10 halbuki 34 de ilk sancım geldi durdurulmuştu şimdide gelmek bilmiyor mafoldum artık ağırlık biyandan kaşıntı biyandan altım felaket ağrıyor yürürken sağ sol dönerken gelsin diye dua edip duruyorum 🥺