Whitewomen JJ19 Ilk bebeğimde iş yerinde test yapmıştım çift çizgi olunca o an direk eşime vatsaptan resmini attim. Sonra pişman oldum tabi güzel birşey yapsaydım diye ama heyecanlandım. Ikıncı bebeğimi günüm geçti ama ihtimal veremiyoruz çünkü bebeğim daha 6 aylık test almaya gitti alayım da için rahatlasın dedi testi yaptım direk çift çizgi ve ağlamaya başladım eşime kızdım bağırdım belki yanılma payı vardır diye bida yolladım 2 adet daha test aldırdım ama yine çift çizgi şimdi 16 haftalık hamileyim 9 aylık bebeğim var
cigdem4154 JJ19 Aşırı romantik bizimki 😄 adetm gecikiyor diye kadın doğuma gitmiştiim ben bana birşey demedi hormon ilacı verdi gönderdi üzerinden 3 gün geçti 3 tane hormon ilacı içtim adetime de bir hafta vardı kasıklarımda aşırı bir ağrı var ama ben hastalnıcam sanıyorum çünkü o ay düzenli bir ilişkimiz olmadı ve zaten o ay düşünmeye başladık 2 buçuk senelik evliyiz doğum kontrol hapı kullandm hemen olmaz diye tahmin etmiştik birde ben kendim orkid almam marketten eşime aldırırım genelde o da en son aldığını koli ile almıştı hep lazım diye 😄 neyseee eşime o sabah test aldırdım 2 tane ama yapma dedi bana adetn geçsin öyle yaparsın dedi yine dayanamadum yaptım odada yatıyordu ben gittim yanına nasıl titriyorum ama eşim bu arada dahalık öyle çok çocuk istemiyodu 😄 hamileym dedm o kadar orkid ne olcak şimdi dedi 😄😄😄 eşim mutluluğunu gösteren biri değildiiir pek k yzden fazla böyle bi romantik an yaşamadık amaaaa şimdi benden çok kızım da kızım çok şüküüür gayet istekliii daha bu doğmadı 2. Çocuğu planlıyo istemeyen adam 😄
hunilimom JJ19 ilk kızımda ciddi bı kavga etmiştik akşam bende sabaah öğrenmiştim söylesem soylemesem dedim gittim testi gösterdim meğer pozitif diyince + bekliyormuş ilk başta şaşırdı sonra ertesi gün hemen doktora koştuk tabi kese bişe göremedik 2. Kızım da adetim geçmişti 6 ay denemiştim korunmayı bıraktık eve gelirken büyük kızıma pasta almıştı onun üzerine yazmıştım baba oluyorsun diye o da biliyorum zaten demişti 😂 meğer adet olucagim zamanlar ben ona uzak duruyomusum sınırlı oluyomusum bu ay yapmamisim 🤦🏻♀️😂
Mylife06 Ilk gebeligimi söyleyeceğim çünkü ikinci gebeligim ikimize de sürpriz oldu😊 eşimim dogum günü idi gereksiz bi konuda tartismistik ve tripliydik birbirimize. O gün isten ciktim ama esime mesaiye kalacagim dedim. Tabi 1 gun once evde kendim yapmistim test ama ikinci cizgi silik oldugu icin emin olamayip hastaneye Gitmeye karar verdim. Hastaneye gittim eşim de akşama kuzeni abisi ben ve kendisi icin rezervasyon isleriyle ilgileniyor bi yandan beni ariyo tabi ne zaman cikacaksin diye. Neyse oyaladim biraz daha ve test sonucum pozitif olunca hemen soluğu bebek magazasinda aldim. Bebek ayakkabisi alip hediye paketi yaptrdim. Eve gittim kuzeninin yaninda soylemek istemedim odaya çağırdım esimi direk hediyeyi verdim. Görünce ilk basta anlayamadi ve sonunda gözyaşlarimiz sel oldu. 😊 Sonra bütün kirginliklarimizi unuttuk. Eşim direk bagirarak kuzenine koştu amca oluyosun diye. Ve akşam müthiş eglenceli dakikalar geciridk. 😊🥰
hunilimom cigdem4154 yaa derdine bak 😂😂 dursun doğumdan sonra kullnirim derdiniz 🤦🏻♀️ adam koliyle alınca demek
cigdem4154 hunilimom hahaha evet 😄😄 uok sonradan sordum o an aslında heyecanlandı ama heyecanını göstermemek için sanırım 😄
nonparisienne JJ19 adet uygulamasından 2 gün geciktiğimi görünce ona söyledim test almasını istedim aldı testte çift çizgi çıkınca sevindi öyle ağlama falan olmadı çünkü 6 ay öncesinde boş gebelik yaşamıştım o gebeliğe aşırı sevinmişti yazık bunda hevesinin kursağında kalmasını istemedi, şu an 15 haftalık cinsiyet tahmini de yaptı dr ama iki hafta sonra kesinleştirmek için tekrar gidicez 🙃🙃
cigdem4154 hunilimom yapcak birşey yok ne yapalım ben bakışından ne hissettiğini zaten anlıyorum o yzden fazla önemsemiyorum 🙂
honeyland JJ19 biz kavgalıydık test yapıp öğrendiğimde biliyordu test yaptığımı da sordu yaptın mı diye bende üzüleceksin ama hamileyim dedim hayırlısı olsun dedi
Sonikiuc Ben gece belirtileri çok hissedince sabahı zor edip daha önce gizliden aldığım testi yaptım ve anında çok net iki çizgi cikti tabii sabah 6′da normalde uyuyor oluyoruz. Beni görünce sen benden önce uyanmazsın ve bu kadar enerjik olmazsın ne oldu dedi. Bende 32 dişim dışarıda testi gösterip sarıldım. Bizimki aşırı duygusal biri olduğu için önce benim yanımda duygulandı sonra wc’ye gidince gözleri yasarmis🥺 2 ay önce kimyasal geçirmiştim tabii kese ve bebeği görünce rahatlamistik ama çok tatlı bir andı o an❤
tucedmrtas Yaklaşık 3 aydır deniyorduk, tam evlilik yıldönümümüzde test yaptım ve sonuç pozitif 🥰 deneme aşamalarında ben ufak ufak notlar alıyordum çocuğuma onları bir deftere birleştirdim ve en sona da defterin arasına testi koydum sayfaları çevirirken gördü. Güzel bir yıldönümü hediyesi olmuştu sarılıp ağlamıştık ben zaten ağlamamak için kendimi zor tutuyordum 😬 şuan 32 haftalık olduk paşamızı bekliyoruz 🧚🏻♀️
Elifelbb JJ19 hamilelik hiç beklemediğim bi zamanda oldu çok aşırı mide bulantısından hastaneye gittik eşimle ultrasonla bebek göründü çok şükür hiç test felan yapmamıştım
dnz_dnz Bizim tam tersi eşim benden önce öğrendi, o bana söyledi 😄 kan vermiştik test için, sonucu o almak istedi ben arabada bekledim. Geldi ama heyecanlı belli. Acildeki kadın verirken hayırlı olsun demiş çünkü. Güzel bir andı ❤️
Annesininportakali53 JJ19 2 dusugum oldu biri boş gebelik biri de kese vardı bebek yoktu kese bozulmuştu sağlıksız di ve çok zorlu aşamada geçtim o süreçte kac kez ultrasona girdim 9 gün hastanede yattım mafoldum sonra ara verdik 7 ay o sıra genetik test verdik bende hafif pıhtılaşma çıktı ve 7 ay sonunda korunmayı bıraktık adetime 8 gün vardı artık o benden daha iyi anlar duruma geldi😄 belim ağrıyordu dedi kesin hamilesin sonra bel ağrım birden kayboldu ve aşırı kasık ağrım başladı resmen adet olacakmışım gibi ben bile ihtimal vermedim sıcak su torbasiyla gezdim sonra adetime 6 gün kala gidip test aldım eğer hamilelik yoksa ilac içeyim diye ama ben hiç ihtimal vermiyorum testi yaptım zemine koydum elimi yıkadım sonra teste baktım ne göreyim kopkoyu çift çizgi hemen kan verdim değerim 1979 ama sevinemiyorum da 2 dusugum oldu sonra eşime Bi kutu aldım içine testi koydum altına baba oluyorsun adlı kart koydum ve eve gelince bu kutu ne diye bağırdım oda telaş yaptı bir açtı ne görsün başladık ikimizde ağlamaya ve bana dediki sen bu süreçte herkesten güçlüydün hiçbir zaman isyan etmedin hep sukrettin yine olsa yine girerdim dedin sen çok güzel bir anne olacaksın dedi ve kesemizi gördük sonrada ben kendim doktora gittim bebek için 6+5 ti ama bende ihtimal vermiyorum eşim çalışıyor durmadan mesaj atıyor sonra bebisi ve kalp atışını gördük ona bu bizim ilk fotoğrafımız kalbim pıt pıt atıyor senin için babacım diye watsaptan ultrason resmini attım hemen aradı ve yine ağladı 2 düşük yaşadım ilk kez bebisi ve kalbini gördüm kesede şuan 7+2yim inşallah sağlıkla ilerler inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız biraz uzun oldu ama buda benim hikayem🧡