Gizemdsdln Merhabalar 37+3 üm şuan 35 den sonra bir iki tane hurma yemeye başladım sadece. Hurma yiyenler hangi haftada kaç tane yediniz ? hurmanın açılmaya etkisi çok fazlaymış fazla yerim diye de korkuyorum. Tecrübeli olanlar paylasabilirler mi?
Sevdapl Gizemdsdln bir iki çok az bence. Ben 21 haftalığım gün de bir iki tane yiyorum. Bir iki taneden bir şey olacağını sanmıyorum.
Sezya Gizemdsdln tek sayı ve 7 üzeri olacak diye biliyorum. İlkinde günde 7 9 şeklinde yemiştim 1 hafta sonra doğum oldu. Bunda da 38 olmayı bekliyorum 😊 ne kadar çok kalırsa benimle gelişimi o kadar tamam olur.
Xxz Gizemdsdln ilk 3 ayda mide bulantılarım varken yedim hurma . Ara verdim 5. Aydayim son iki ayda tekrar hasliycam son ayda artık günde iki tane olarak devam edebilirim
Gizemdsdln Sevdapl 30 lu haftalardan sonra bir iki yiyin sonra yavaş yavaş arttırın demişlerdi ama çok yerim diye korkuyorum direk etki ediyor diyorlar
Esmanur0 35 haftalıkken yedim yedim hala doğuramadım🤣 sinirlenip bıraktım 38 haftalık olduk. 11 tane yiyordum ben.
Gizemdsdln Sezya evet onuda duydum 30. Haftada tek tük yemeye başladım aslında 1 3 5 şeklinde tek sayı halinde ye diyenler oldu
bukusum Gizemdsdln başla artik zaten dogum zamanin gelmis. Doktorlar fazla geciksin istemiyor bebek kilo aldikca normal dogum zorlasiyor diye. Ayrica bol boo yuru parkalarda spor aletleri falan var onlarla egzersiz yap. Hayirli dogumlar🙏
Gizemdsdln bukusum teşekkür ederim evet yiyorum ama az yiyorum arttırarak yemeye devam edeyim o zaman
burcinvrl6006 Gizemdsdln şekerim sınırda olduğu için ebe bana 3 öğün 1 tane ye demişti öyle yapıyorum bende
zeyneplikoglu7 28+4 haftalık gebeyim geçen iki hafta önce hurma aldık. Maşallah çok güzel tadı vardı bilmiyordum erken doğum yaptırdığını veya doğumu kolaylaştırdigini o kadar canım çekerek yedim ki yarım kiloyu iki günde bitirdim
mirage333 Gizemdsdln şuan 24.5 haftaligim hurma yersem erken dogum riskimmi olur ozaman erken açilmadan dolayi 😱 ben arada canım cektikce yiyordum.
Gizemdsdln mirage333 tam bilmiyorum bende ama ilk aylarda bana yeme dediler erken doğum için açılmayı hizlandiriyormus rahim kaslarını gevsetiyormus ama düzenli her gün yemeğinde bişey olmuyor galiba arada bir yiyormussun
Ayss344 Gizemdsdln 33 haftadan beri her gün 5 tane yiyorum canım 37yim ne açılma ne bişey yok 🤦♀️🤣 7 -8 e çıkaracak galiba bu haftadan sonra🙈🥲
Gizemdsdln Ayss344 evet sayısını arttırarak yemek gerekiyormuş 40. Haftada olup tık yok diyende var bakalım hayırlısı artık 😄
Zuhalsareelif Gizemdsdln valla bence kısıye gore degısıyor mesela ben sımdı yesem bır tane bıle aksamına sancılanıyorum ama mıllet basından berı uc bes yıyor sancısı olmuyor orası bellı olmuyor sancına gore yersn bence
Nistik Gizemdsdln Erken dogum yaptirmior hurma. Dogum aninda dogumu kolaylastiriyor o yuzden tek başına yemek te birsey ifade etmiyo. Yeterrki bebek gelmek istesin.
Gizemdsdln Nistik haklısın yürüyüş falan da yapıyorum zaten ama kişiden kişiye ve bebeğe göre degisiyor bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor yine