ebrudogan4701 Arkadaşlar ben progestanı ilk gebeliğim erken olduğu için bu gebeliğimde perinatoloji doktoru vajinadan kullanmamı söyledi. Fakat sizde de oluuor mu benim ya şeffaf yada afedersiniz süt kesiği gibi akıntım başladı. Normal mi acaba
Dilarakr ebrudogan4701 bende de oluyor doktorum ileriye ittir ittirebildiğin kadar dedi yaptım hala aynı etkisini görürsün ama geri cıktıgını düşünme dedi bende öyle devam ediyorum valla
zehraaaktas ebrudogan4701 ilaçtan vücut alacağını alır geri kalanlar akar akıntı değil de ilaç olabilir akan
ebrudogan4701 Dilarakr evet banada ittir sen ittirebildiğin kadar dedi. Böyle bianda beyaz akıntı ve arada oluyor ama fazla çıkınca endişe ettim yine. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde atlatırız bu süreci. Çok teşekkür ederim
ebrudogan4701 zehraaaktas başta ilaç sandım evet doktora söyledim. Ama arada çok afedersiniz şeffaf akıntıyla ilaç karışık bi akıntı olunca tereddütte kaldım.
zehraaaktas ebrudogan4701 akıntılar düzensiz olabilir ya kokulu VS değilse endişe edilecek bişey yoktur diye düşünüyorum içini ferah tut
ebrudogan4701 Dikkatbebekvar ilk gebeliğim 34. Haftada doğdu erken doğum ve suyum direk gelmişti. Erken doğum riskin var kullan 36. Haftaya kadar dedi.
ebrudogan4701 zehraaaktas evet benşmde düzensiz öyle sürekli gelen binakıntı değil ama biraz başlara göre fazlalaşınca tedirgin oldum.
minisinannesi07 ebrudogan4701 6. Haftadan beri kullanıyorum şu an 12+5 olduk. Haftaya kadar da kullanacağım. İlacın fazlası dışarı akıyor o yüzden beyaz bir akıntı oluyor ama hiç süt kesiği gibi akıntım olmadı, daha önce bi kere mantar enfeksiyonu olmuştum geçen sene o zaman öyle süt kesiği gibi bi akıntım olmuştu isterseniz doktorunuza danışın emin olun yine de.
ebrudogan4701 minisinannesi07 bende bu gebeliğimde kullandım 18. Haftadan başladım 36 haftaya kadar. Ben öyle yapim başta ilaç gibiydi beyazdı şuan şeffaf aktıda başlayınca.Teşekkürler