Muhendis01 Selam kızlar kolumda bir çift altın bilezik olduğunu gördüm. 🥰 Böyle rüyasında altın görüp cinsiyet öğrenenler oldu mu neyiniz oldu 🥰❤️
twinboymama Muhendis01 yani ben de gördüm doktora göre ikizlerimin ikisi de erkek ama şu an rüyadaki altınla cinsiyet arasındaki bağı çözmeye çalışıyorum 😂
bussraozturk Muhendis01 valla canım ben altın filan görmedim direk oğlan doğurduğumu gördüm 2 gün sonra kontrolde doktorum rüyan doğru çıktı dedi. Allah nasip ederse oğlum olacak👶😇😇
Nahirep Muhendis01 canım ben sana söyliyim bilezik ne dir bileri dedikodunu yapıyor dikkatlı ol bilezikler inceyse genç kalınsa orta yaşta kadınlar arkandan konuşuyor
AlevSysl Bende koluma bilezik takmıştım rüyamda bir kaç tane. 16. Haftada kız olduğunu öğrendik. İlk bebeğim. Rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin inşallah.🙏
Muhendis01 AlevSysl hayırlı olsun sağlıkla gelsin bizde kısmet olursa haftaya öğreneceğiniz ama 14+5 olacağım kesin belli olur mu bilemiyorum 🥰
Liyasmum Muhendis01 annem kendisinde görmüş kız oldu , bende rüyamda gördüm 2 tane altın bilezik , benim ki de kız oldu :)
Japonannesi Kız diyenler çok ilginç tabirde de erkek yazıyor bende oğluma hamileyken bilezikler gördüm anlamına baktım erkek bebek üç gun sonra Dr gitti oğlan dedi
Parafin Biz 3 kız kardeşiz annem rüyasında altın bilezik görürmüş ben 2. Oğluma hamileyim hiç takı altın görmedim sadece hamile olduğumu öğrendiğimde rahmetli babacığım 2 çift mavi pijama getirdi