Sdt3456 Kızlar ıkılı taramayı 11+5 iken yaptırdım cok şükür bı sorun cıkmadı. Suan 14+5 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta üçlü tarama yapılabılırmıs yaptıranlar varmı şartmı.
Unlukacar Sdt3456 2 Li test temiz çıkınca doktorlar genelde gerek duymuyor 20. Haftada itibari ile detaylıya yönlendiriyor canım bazı doktorlar ticari amaçlı 3lü ve 4lü test isteye biliyor
Ozlm0916 Sdt3456 sart değil şahsen bende doktorumda gerek duymadık ikili test sonucum şükür temiz cikmisti 21 haftalıkken detaylıya girdim onun yerine bence sende öyle yap üclü yaptırma detayliyi yaptir onun yerine
Merveberill Sdt3456 doktorumuz ikili tarama testi temiz çıkmıştı detaylı ultrason yaptırsan yeterli olur dedi onun için yaptırmadım üçlü tarama testini
Sedefoznur Bildiğim kadarıyla 2li tarama testinde herhangi bir sorun çıkmadıysa doktor 3lü tarama testini talep etmiyor doktorum bizden 3lü tarama testini talep etmedi
BUSRAMSAMETM Canım bende dün gittin ikili de risk olmadığı ici 3 taramaya gerek yok detaylı taramaya gel dedi
Unlukacar BusraAltiok yok değil canım detaylı 45 dk 1 saat arası sürüyor bebeğin tüm organlarına parmaklarına damarlarına kadar bakılıp inceleniyor