1996fatma Kızlar 3-4 gündür bebeğimin hareketlerinin şiddeti azaldı ve yavaşladı .Aşırı yoruluyorum iş ev sahur iftar koşuşturmam fazla acaba bununla ilgisi var mıdır?
Nergissi 1996fatma bir günleri bir günlerini tutmuyor düşünmekten o kadar yoruldum ki😒 küçük hareketler de hareketten sayılıyormuş hissediyorsan iyidir
Ceydahisir 1996fatma 34+6’yım benimde 3 gündür böyle canım güçsüzleşti ama hareket var muhtemelen yeri daraldığı için öyle 😊
2107 1996fatma bence de yorgunludan bende 3 gun evi temizledim o 3gunde haraketi azaldı ama dınlendıkden sonra başladı valla öyle vuruyor kı nefesim kesiliyor yani bizim kız fena 😄yanı canım dınlen tatlı ye uzan başlar hareket etmeye
zehraozerr Tabikide sen yoruldukça bebekte yoruluyor hareketler azalıyor oda dinleniyor bende çok yürüdüğümde yada gün içinde iş yapıp yorulduğumda kızım fazla oynamıyor 33 haftalığım günde 10 hareket saY 10 hareket ediyorsa sorun yoktur genelde
1996fatma Ceydahisir inşallah öyledir yeri daralmıştır belkide😂 insan kaygılanıyor kimseye bişeyde demek istemiyorım ilk hamileliğim abartma vs gibi cümleler duymak istemiyorum