Alerdinc Eslamliyam bende şimdi hazırlanıyorum 11de sezeryan olucam Rabbim yardımcımız olsun Allah kurtarsın ona emanetiz artık 🤲🏻🙏🏻
Miraras Eslamliyam hayırlısıyla girip cıkın ınsallh 🤲🏻 Hayırlı haberlerınızı en pozıtıf doğum hıkayelerınızı okumak dileğiyle 🤲🏻
Alerdinc Eslamliyam evet canım ilk gebeliğim suyum çok az o yüzden 37+5 sezeryan karar verdik acil. Bunada şükür. Benimkisi de dün 3165 gram çıktı. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Çok heyecanlıyız inşallah her şey çok güzel olacak 🙏🏻
pinarpi Alerdinc #p21741449 bende giricem bugün öğleden önce inşallah. Spinal mi olacaksınız genel anestezi mi
Miraras Alerdinc bak ne güzel 37 + 5 kadar gelmişsin benımde suyum fazla 34-35 gbi alabılırız dedi doktr. Hayırlısıyla gir çık inşallah 🤲🏻 Sağlıkla kavus bebişine 🤲🏻
Alerdinc pinarpi genel asla olmam canım bebeğe geçme riski var ve ilk anlarına şahit olmak istiyorum. Heyecanlı bir yapım olmasına rağmen bunu tercih ettim inşallah sakin kalırım 🙏🏻 epidural spinal kombine anestezi isticem 🙏🏻
Eslamliyam Alerdinc çok geçmiş olsun canm Rabbım çocuğunu da annali babalı büyütsün inşallah. Bende doğum yaptım bebeğim yanimda değil malesef😔
N_3637 Eslamliyam gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı yaşları olsun inşallah 🌸🤲🏻🤲🏻 neden yanınızda değil acaba
Eslamliyam N_3637 allah razı olsun canm. burnunda bir sorun varmış nefes alamıyor du başka bir hastaneye sevk etiler