Zuhalsareelif Kızlar kullandıgınız bıryumusatıcı nedır pahalı olanlardan olabılır markası vs .perdelerımı yıkıcam .
Sumiire Zuhalsareelif yumoş lilyum mavi olan favorim değiştirmem kokusu kolay kolay gitmiyo yanlız burda biri perdeler yumuşatıcıyla yıkanmaz demişti tok durmaz diye ben 3 bucuk yıldır yıkıyom gerçi ama birde yarım kapak dök dene çünkü ilkten heryer buram buram yumusatıcı kokuyo seni rahatsız edebilir
GebeHanim_ Zuhalsareelif yumos orkide kokusu kıyafetlerde perdelerde baya kalıyor Perdeyi her kimildattiginda koku geliyor ve rüzgar vurdukça
Duygudikicidkc O kadar yumuşatıcı denedim İnan yumoş kadar kalıcı olan yok yazın koyduğum kıyafetleri kışın bi çıkarıyorum hala kokuyor yumoş lilyum süper
NisanGelini Tüm yumuştacıları denemişimdir anlık hepsi güzel kokuyor ama en kalıcısı mavi yumoş kesinlikle
Pelinnn7 Vernel beyaz çay & şakayıklı derim başka bişey demem hayatımda gördüğüm en güzel kalıcı kokulu yumuşatıcı 🥰 İlk evlendiğimde eşyalarımı onunla yıkayıp koymuştum 9 ay oldu çıkardığımda hala kokuyor
Nehir-Poyraz Sdt3456 bende gökyüzü rengi olanı var viking ve efsane kokusu. Ben perdeler için konsantre olan yumuşatıcı alıyorum çamaşırlara normal alıyorum. Konsantre kaşıntı yapıyo vücudumda diye
Tubaa81 Zuhalsareelif perde ve tüllere yumuşatıcı kullanmam. Tüllerimi yaptırdığım dükkan uyarmıştı. Yumuşattığı için pilelerini ve duruşlarını bozuyormuş..
miroski_22 Zuhalsareelif yumoş lilyum veya yumoş amber kesinlikle denemenizi tavsiye ederim aşırı güzel ve kalıcı bir koku özellikle amber çok güzel
benimmdunyamm Zuhalsareelif yumoş mavi bingo manolya bahçesi bu ikisi harici kullanmiyorum çok kalıcı
heleninannesi06 Zuhalsareelif yumosa çok zam gelince peros pembeye döndüm yumosla yarışır coook güzelmiş 😃
nmtock41 Zuhalsareelif yumoşun pembe olanını kullanıyorum kokusu çok hoşuma gidiyor ilk iki hafta koku evin heryerine dağılıyor sonrasında sadece perde de kalıyor uzun süre kokusu devam ediyor başka bişey denemedim hiç memnunum diye