dilosss Hanımlar 7 haftalık hamileyim canım çiğköfte çekiyorrr yesem bi sıkıntı olur mu acaba malum organ gelişim zamanıı
Fatmaasel dilosss yiyebilirsin ama çiğ ürünler tuketmek düşüğe sebep oluyor sadece canınızın çekmesini giderecek kadar yemeniz yeterli bir de içinde çiğ et varsa lütfen yemeyiniz sorun öyle yiyin tavsiyem😊
Brlgry dilosss şuan senin depolarını kullanıyor bebeğin yediğini yemiyor Ben her hafta yiyiorum etsiz olmak şartı ile çok canım çekiyor Evimin köşesinde dükkan görünce dayanamıyorum 🤭
gonulcelen dilosss etsiz sıkıntı olmuyor ama onların verdiği marulu yeşilliği evde iyice bir daha yıkayın işte asıl tehdit orda 😱
detetedmom404 Etsiz yiyin ben haftada 3 kere yiyorum nerdeyse dayanamıyorum çiğköfteye bazen kendim yaparım daha sağlıklı oluyor üşenirsem de güvendiğim yerden alırım
Ummi dilosss valla ben hamileligmn basndan beri yiyorm etsiz ama cok skur rabbime bisey olmadi sakincasi yoktr nolcak
Rstasar dilosss canim ye ama kesinlikle etsiz olmasina dikkat et ayrica o cigkoftecilerdeki yesillikler inanilmaz pislik icinde onu sirkeli suyla yikayip sakin yeme mikrop kaparsin ..tuvalletten bile daha pis olarak aciklandi o yesillikler dikkat et :(