Senagg Mucizemibekliyorum_ yok canım hemen aşılama yapmazlar. Hatta hemen ilaçla da başlamıyorlar bana ilk tedaviye başladığımda 2 3 ay normal ilaçsız yumurta takibi yaptılar. Yumurtlama durumuma baktılar. Kendi kendine yumurta oluyor mu çatlıyor mu adet düzenli geliyor mu diye. Sonra klomen başladılar. O ara eşim askere gitti o yüzden ara verdik. Şimdilerde tekrar başladık bu sefer klomen ile devam. Aşılamayı rahim filminden sonra da isteyebilirler ilk doktorum öyle demişti çünkü.
Mucizemibekliyorum_ Senagg bana direk tedavi dedi ama hatta ilaçla başlayacağız ama olmama ihtimali yüksek dedi sonra iğneye geçicez dedi. Valla sürekli düşünmekten yoruluyor bazen insan. Allah herkese hayırlısını nasip etsin bize de
Havva20 Mucizemibekliyorum_ çokta düşünme canım. Biz düşündükçe olmuyor kafa rahat olcak bildiğin ummadığında. Olu veriyor işte inş biZlerde çok beklemeyiz
Senagg Mucizemibekliyorum_ olsun canım bir yerden başlandı işte ha iğne ha ilaç. İnşallah derdimize derman olsun da kolaylıkla geçsin bu süreç hepimiz için 🤲🏼
Ezgi2828 Gurbetcicegi bende klomen kullandım 11 inde çatlatma iğnesini oldum 2 gün önce dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı ama iğneden dolayı olabilir o yüzden beklemedeyim inşallah rabbim hepimize nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım bu mübarek ayda 💓🌺
Krcaaa Ezgi2828 ay bende test yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah tutmuştur ikimizinkide ,belirtilerin var mı senin
Halisenur Gurbetcicegi klomen kullandım dün çatlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar bat falan nasıl hesaplanıyor onu bilmiyorum 🙏
Krcaaa Halisenur inşallah hayırlısı olur kızlar hepimiz için ,bende altı gün sonra bat, doktor ağır kaldırma demesine rağmen bugün daldım ağır birşey kaldırdım çok üzgünüm