cemreee__ Kızlar ayın 17 si adet günümdü leke geldi gece ama iki gündür adetim sökülmüyor sadece kahvenin tonlarında leke geliyor çok az şekilde , üçüncü günü hormonlarıma baktırmaya gidecektim yani yarın , bu durumu yaşayanınız var mı ?
cemreee__ cemreee__ neden olmuyorum sökülmüyor bilmiyorum aslında streste yapmadım bu ay hamile olmayacağımı da düşünüyordum ama aklım karıştı bi an
Deletedmom7373700 cemreee__ adette olabilir. Benim de hamile kalmadan 2 ay öncesinde adetim böyle geçmişti. İlk 2 gün falan kahverengi leke şeklinde gelip sonrasında normal olmustu
Meryy69 cemreee__ aslında belirti olarak yerleşme kanaması olabilir ben bu gebeliğimde hiç yerleşme kanaması görmedim ama bir öncekinde vardı rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin 🤲 ❤️
Yaseminf cemreee__ bende de yerleşme kanaması oldu kahvemsi pembemsi renkti ancak bir defa sürüntü şeklinde geldi ama günlerce lekeleme yaşayanlar var bence de bi test yapmalısınız insallah pozitiftiftir
momnes Canım benimde regl günümde 2 3 gün kahverengi leke geldi bende reglim sökülemiyor diye düşündüm sonra eşim test aldı sonuç pozitif bi test al yap bakalım ☺️
cemreee__ momnes ay cidden çok sevindim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤗 bende yarına kadar bekliycem bakalım 🙏🏻 Normal test mi yaptınız erken gebelik mi peki
cemreee__ Deletedmom7373700 evet bende hamilelik hiç geçmedi aklımdan geçen ay kimyasal geçirdim zaten ama sökülmeyince acaba mı dedim buraya bir sorayım dedim canım
momnes cemreee__ Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin☺️🙏🏻 Normal test yaptım. Erken gebelik testi reglden 2 3 gün önce oluyor diye biliyorum
cemreee__ Meryy69 benim anlattığım şekilde miydi peki nasıldı bu arada allah razı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Deletedmom7373700 cemreee__ inşallah gebeliktir yarın doktora gidince belli olur zTen net şekilde gönlünüzce olur umarım
cemreee__ Deletedmom7373700 inşallah allah razı olsun rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize canım ❤️
Biranne- Akıntı rengin tekrar beyaza döndü ise bir test yap bence benimde adet günümün akşamı lekelenme olmuştu bir gün sürdü ertesi akşam beyaza döndü ve test pozitif
cemreee__ Biranne- benim daha dönmedi canım galiba bugun iyice olacak gibi hissediyorum sağlık ocağına tahlile gidicem bakalım
cemreee__ Yaseminf benim daha dönmedi canım galiba bugun iyice olacak gibi hissediyorum sağlık ocağına tahlile gidicem bakalım
cemreee__ Esrcm 2gebe gunesligun Yaseminf kızlar bugun sabah biraz gelmeye başladı ama böyle kahve ile kırmızı arasında anlamsız bi renkte az önce sağlık ocağına test verdim hormonlar için bakalım ne olacak ne doğru düzgün ağrı var ne bişey değişik bi adet dönemi geçiriyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim acaba ondan mıdır ki bu ay böyle olması