Egeninannesi_16 kahvesever__ bol su içiyorsun canım rezene veya süt artırıcı çaylar stresten uzak duruyorsun kesinlikle ve bebekle sürekli ten teması kurmalısın oksitlesin hormonu daha çok salgılanacaktır ve sık sık emzir sütüm gelmiyor diye mamayı dayama aç kalmasın ver tabi ama her seferinde emzir
Fnen kahvesever__ ben normal doğum yaptı, hastanede çok çok az sütüm vardı, eve gelip duş aldıktan sonra sütüm artı. Yani sıcak iyi geldi. Zaten emzirirken ne zaman duşa girseniz hemen sütünüz akacaktır, sıcak süt kanalları açar
kahvesever__ Fnen bende normal doğum yaptım banyo yaptım dün daha gelmedi inşallah 🙏 hemen benim ki de gelir
Oznurkk kahvesever__ sütünü sürekli sağmaya çalış emzirmeyi bırakma süt gelmese de emzirerek sağarak bir zaman sonra çoğalıyor. Tatlı şeyler ye su iç 😊 Ben ilaç kullanmıştım sezaryen olduğumda sütüm gelmemişti. Çok az geliyordu.
sevcan133 kahvesever__ ilk günler bende bebeğim sürekli emmek isteyince aç sanmıştım günlerce ağlayıp kendimi Boşu boşuna strese şokmuşum. Zaten mideleri küçük olduğu için size az gelen süt bebekler için yeterlidir. 1 haftadan sonra sağmayı deneyin sağdıkça ve su tükettikçe sütünüz artacaktır .
Oznurkk kahvesever__ gelir merak etme benim 4.günü öyle bol bol geldi ki sağmak zorunda kaldım Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda 🤲🏻
seon90 kahvesever__ sütün gelir canm asla stres yapma sürekli memeyi ver emsin ama tabi o süreçte bebiş aç kalmasın mama verebilirsen iyi olur.sonra sütün gelince mamayı bırakırsın.
Mustafaceylan kahvesever__ bize de öyle dediler mama vermeyin dediler onları dinledik çocuk böbreğine kadar kurumuş dediler sarılık olunca kesinlikle mama alıp ver hiç bir şey olmaz aç kalmasın yazık sütün gelene kadar mama ile içsin ama memeyide kesme hep emzir ama senin sütün yetmez çocuğa takiii sütün gelene kadar