dezgi Merhaba kızlar Ankaradayım özel muayene veya hastanede detaylı ultrason icin önerdiğiniz işinde iyi gerçekten hakkıyla işini yapan bir doktor var mi
elaesrbrk dezgi ben bu ayın 27sinde Sinan tana gideceğim baya memnuniyeti yüksekti ücret 600 lira fotoğraf rapor ve CD veriliyormuş
Hill dezgi https://instagram.com/doc.dr.sinantan?igshid=YmMyMTA2M2Y= Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim 45 dakika boyunca göremediği yeri tekrar tekrar bakan hiç olmadı sizi kaldırıp tatlı bişeyler yiyin tekrar bakalım diyerek sabırla ve titizlikle bakıp inceleyen bir doktor benim gittiğim doktorumun anlaşmalı olduğu kişiydi çok memnuniyet vardı ben de o şekilde seçtim aklımızda hiç bi soru işareti kalmayacak şekilde her sorduğumuzu da cevapladı çok nazik ve bilgilendirici birisi gerçekten 👍
Kubidik dezgi gulhiz Karataş var cukurambar da. Kaç tane dr ile gorustuysem ayrıntılı için onu önerdiler. Ben de çok memnun kaldım tavsiye ederim
Fatos91 Metin Altay a gittim şahane idi her şeyi tek tek inceliyor ve seni de bilgilendirme yapıyor 2 saate yakın sürmüştü bizim
arastiricianne dezgi usta1071 de ali ipek var özel muayenesi mevcut ben iki kere gittim ikisinde de çok memnun kaldım instagramdan da bakabilirsiniz