BasakAkin ben iki doğum yaptım ikisinde de kesi atıldı şuan üçüncü inananın kesi dikiş hiç dert edilecek bişey değil zaten uyuşrutup kesiyor dikiyorlar doğumla birlikte zaten sancın kalmıyor mükemmel bir hafifleme rahatlama yaşıyorsun sanki hiçbişey olmamış gibi bebeğini görünce zaten herşey geçiyor dikişler ağrı yapıyor ama odana geçene kadar diyeyim sana yani parol veriyorlar zaten hemen içmeye başlıyorsun hatta ben hemen söylüyorum parol verin diye odama geçer geçmez başlıyorum içmeye 4-5saat arayla bir iki gün zaten kendini iyi hissedince parol içmeyi de kendine göre bırakıyorsun ya da aralıklarını açıyorsun ağrın olmuyor böylelikle canım ben klozet kullanmayı öneririm bir de bol bol suyla yıka tuvaletten sonra ilkinde sadece yıkayıp iyice kurulayarak geçirdim mesela o kadar çok dikişim vardı ben yine de oturup kalkarken unutuyordum yanı:) 15 Güne toparlıyorsun dikişlerde ikinci doğumda da iyice kuruttuktan sonra tenrdiyot sıkıyordum pamukla dikişlerime sürüyordum daha azdı zaten daha çabuk geçti tabiki oturupkalkerken ilk zamanlar dikkat edersin ama abartılcak bir durum yok sezeryan kadar dikiş ve ağrısı yok normal doğumda dikiş atılmazsa bu sefer kötü bir yırtılma olabilir makata doğru bu daha kötü sonuçlar verir oyüzden kesmeleri iyi