Ilaydaozkan8 Biz geçen hafta tam 30. Haftamızda kontrolümüzde 1425 gram 38 cm dik bugün 31. Haftamıza girdik mayısın 5 inde 33. haftamızda randevumuz var bakalım ne kadar kilo alcak kızım 💖 sizin bebişlerin kiloları boyları kaç ?
Kumpr Ilaydaozkan8 ikizlere hamileyim 29+1 de kızım 1500 oğlum da 1433 gramdı boyları da 37-38 demişti. Perşembe günü gidicez 31+3 oluyoruz bakalım umarım 2 şer kilo olmuşuzdur 😅😅
Ilaydaozkan8 Klcaysgl oy maşallah 💖kilosu haftasına göre iyi mi bende 33 de gidicem çünkü merak ediyorum 🙏🏼
Klcaysgl Ilaydaozkan8 rabbim hayirli sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin cnm zayifda olsa kiloluda olsa kucağimiza alalim bebişlerimizi 🙏
Elisa_Esra04 29 haftalıken 1400 dü şuan 32 oldum ama randevu bulamıyorum diğer Dr 32 de nstye gir dedi şehir değiştirdim randevu yok acaba nstye geç. Girsem olurmu sıkıntı çıkarım
Ilaydaozkan8 Elisa_Esra04 bende daha girmedim 34. Haftamızda kontrolümüz var giricem galiba ne desem yalan olur şimdi size pek bir bilgim yok 🙂
Zeynosunannesii Ilaydaozkan8 peki hareketlerini güçlü mu hissediyorsunuz ben 32 haftalık oldum hareketleri ilk kızıma göre az sanki ve güçsüz geliyo bana
Ilaydaozkan8 Zeynosunannesii ben her dönüşünü hareketini hissedebiliyorum tekmeleri her zaman olmuyor ama gün içinde oluyor illahaki ama ilk hamileliğim yani normal mi az mı pek bilmiyorum 🙈