12mommy arkadaşlar yapiskan beyaz sıvı geliyor ic camasirima ve bembeyaz jel gibi idrara çıkıyorum 4,5 damla sancım vardi ama simdi yok suyummu geldi 37+6
svbarut 12mommy su gelirse durmazmış. İstemsiz bir şekilde akarmış. Çoğu kişi idrarla suyu karıştırıyor cunku baskıdan dolayı idrar kolay kaçıyor hissetmiyoruz bile. Ama icin rahat edecekse git açıklığın var mi diye bakarlar. Bir de sana içinde kagit olan bir ped verirler. Eğer kağıdın rengi değişirse suyun geldiğini anlıyorlar.
Minigin_annesi0 Canım bende 37+6 yım akıntım hep süt beyazı salya gibi geliyo öyle bişey mi acaba? Su renksiz olur nasıl bişey seninki süt beyazı mı şeffaf mı rengi
Yagizim3535 Seffaf gibiydi gece yarısı yatak ıslanmıştı ciş kaçırdım sanmıştım aynı idrar gibi bembeyaz Seffaf su yani
svbarut 12mommy az az gelse bile bir kaç saat aralikla sürekli gelmesi lazım. Ertesi gun de devam etmesi lazım. Eğer sadece bir kere geldi ve davamı yoksa korkmayın. Bir de su kokusuz ve renksizmis
Aysemira Benimde suyum geldi 5 6 peçete değiştirdim gitmeli miyim yataktan kalkınca geceliğimde ıslanmıştı baya