Burcuamine İyi akşamlar arkadaslar 28.haftamda gebelik suyun biraz fazla dedi doktor internetten okuyun ca yorumları korktum böyle olup zamanında normal doğuran var mı acaba yardımcı olur musunuz
Limonzeytin Burcuamine Şeker olablrmi? Genelde öyle diyolar ama şeker yükselnce su fazlalaşrmş diye? Doktorla görüşn bi
Senaoztrk Burcuamine benimde 26. Haftadan beri 2milim fazla demişti doktorum suyun fazla olması suyun erken gelme riksi olabilir yani illa öyle olcak değil dedi her kontrolde suda artış varmı die bakiyordu ama çok şükür hep aynı gitti smdi 36 haftalık oldum çok şükür ilk hatta şekerden şüphelendi su fazla çıkınca ama şekerim yoktu karbonhidrat tüketme dedi ona dikkat ettim bende o dönemde korkmuştum nette yazanları okuyunca oyuzden hiç okuma hepsi doğru değildir sen stres yapma
_merii4 Burcuamine bana da suyun fazla dedi bebegin kilosunu etkiliyor ve bebeği irilestiriyor irilesince bebek normal doğum da zor olur pasta çörek börek falan yeme dedi doktor bana ve dikkat ediyorum yememeye özen gösteriyorum ama tabikk hic canımı sıkmadım strese falan girmedim yemedim ve Allaha bıraktım
Burcuamine Senaoztrk inşallah benimde fazlalasmaz benimde şekerim yok bana da dedi karbonhidrat tüketme diye ama insanın canı çekiyor ya duramiyorum
Limonzeytin Burcuamine Pirinç.makarna.patates.havuç.mısır. beyaz unlu mamüller dikkat edin tuzada dikkat edin düzelr inş. Biraz sabretmems lazm doğmdan snra normal hayata dönücez naslsa yiyebilcez 😊😊
Deletedmom727271 Benimde suyum fazla gebelik şekerim yok. şekerli meyvelerden, içeceklerden, tatlılardan ve hamur işlerinden bir süre uzak kalmanız lazım. yerseniz de bir iki lokma hemen canınız isterse diye. dikkat edince düzeliyor.