Yonca-erol Kizlar iki gündür bebişin hareketlerinde azalma oldu normalde çok aktifti şimdi minik minik kendini hissettiriyo korkttum . Aranızda yaşayan var mı ?
linamom Yonca-erol bazı günler çok yavaş ağır hareket ediyor bazı günler daha hareketli o haftalar oluyor öyle ama hiç hareket etmezse doktora danışın
Deletedmom727271 Sakin olduğu, uyuduğu zamanlar olabiliyor. Bir iki gün sakin olup sonra yine canlanabiliyolar. Güçlü hareket değil de hareket etmesi önemli olan. günde en fazla 10 hareket saymanız gerekiyor. 😊
Yonca-erol @Deletedmom727271 teşekkür ederim yorumun için canım. Doğru diyorsun önemli olan hareket etmesi ilk gebeliği olunca insan panik oluyor :)
Yonca-erol @linamom hareketlerini hissediyorum Allah’tan bazı günler çok hareketli o yüzden şaşırdım teşekkür ederim yorumun için :)
yasemin0007 Yonca-erol ayyy post acıyım derken senınkını gördüm 30 haftalık olduk 2 gündür hareketlerı azaldı bızımkınınde dürttugum zaman ancak çok az kıpırdıyor başka yok bu hafta oluyor demek kı bende doktora gıtmeyı düşündüm randevuma 5 gun var stres yaptım bende
Yonca-erol @yasemin0007 benim de öyle 29 haftaya kadar kaç hafta çok hareketliydi o yüzden panik oldum ama 10 hareket saymak lazımmış
Yonca-erol @yasemin0007 ilk gebelik mi senin de insan hemen panik oluyor ama demek ki bu haftalarda normal
yasemin0007 Yonca-erol ılk gebelık canım seneler sonra tüp bebekle ıkı gündür stres yaptım ıyıce flaş tutunca muzık açınca öyle mınık mınık çok az hareket edıyor geçen hafta çok yoğundu hareketlerı bu hafta böyle randevuma 5 gun var nasıl sabredıcem bılmıyorum çok zor ya bır an önce günler gecsede sağlıklı kucağımıza alsak KESK’e