Annesininportakali53 annekuzusu06 4+2 de direk gittim keseyi gördüm değerim 4000-5000 küsür birseydi 2000 üstü karından ultrasonla keseyi görebiliyorsunuz bebeği ve kalp atışını da 6+5 te karından ultrasonla gördüm kese gorundukten 2-3 hafta sonra bebek görünüyor
Gulayss annekuzusu06 dün öğrendim bugün doktora gittim 4. Haftamdaymışım kese görüldü beta hcg ye gerek duymadı doktorum ama ben yarın aile hekiminde baktırıcam artışına
Dikkatbebekvar annekuzusu06 kan testimi ilk sağlık ocağında ikincisinde acilde verdim ilki 600lerde ikincisi binden yüksekti. Kadın doğum beta HCG bakmadi
annekuzusu06 Gulayss bende dün öğrendim 4+2 hesaplıyor programlarda ama gitmeli miyim biraz daha beklemeli miyim bilemedim eğer gebeysem aynı hafta gebe kalmış olabiliriz vajinal mi gördünüz keseyi sağlıkla mutlulukla kucağınızda olsun inşallah 🙏
Gulayss SosyeteMantisi hayır ultrasonda keseyi gördü bugün de aile hekimine bildirdim kan tahlili yaptı 3 hafta sonra kalp atışları inşallah nasipse
Deletedmom7373700 annekuzusu06 5 bin küsürdü. 5. Haftada sadece kese gözüktü. Yaklasık 2 hafta sonra da bebek
Annesininportakali53 Userr bebek göründüğünde keseyi olcmuyorlar kuzum bebegin bas popo mesafesini olcuyorlar artık ama 20 mm den daha fazla 5+2 de 12.40 mm di zaten 6+5 te gittiğimde gördüm ve duydum yani 25 feln olmuştur
Userr Annesininportakali53 benim son adetim göre 7 hafta 2 günlük olması gerek, dün ultrasonda kese 14 mm ölçüldü bebek de görünmedi. İçim çok huzursuz 🙁
Annesininportakali53 Userr 14 mm ise normal canım görünmemesi 20 mm ve üzeri olunca karından ultrasonla gözüküyor hiç huzursuz olma içini ferah tut🥰