Cagla15 Hamilelikte yüzde lekelenme nasıl geçer? Ben 12+5 haftalığım hamileliğimi öğrendiğimden beri dudaklarımın yanında lekeler çıktı kimi egzama diyor kimi alerji kullanmadığım ilaç da kalmadı. Bu durumu yaşayan varmı
busey_42 Cagla15 benim de yüzümde çok leke var hamile kalmadan önce de vardı hiç geçmedi limon kahve bir sürü şey yaptım annem dedi ki doğumda terledigin zaman saçınla yüzünü sil dedi hepsi geçiyormuş. Tabi ozaman aklımıza gelirse yaparız 🤷
Merciimek Cagla15 36+6 dudak üstü yanaklarım kahverengi lekeler bar malesef bebeğim de erkek doğumdan sonra gecer dıyolar ama bılmıyorum leke tedavisine gıdıcem ben🥲
Askiletotomsu Cagla15 canım bende de 17.hafta lekelenmeler başladı yüzümde 5 haftadır madecassol kullanıyorum meme ucumuza da sürülüyor hamileyken Neyse lekelerim gitti Öneririm . Eczaneden al
Cagla15 Görüntüsü çok rahatsız edici zaten sanki bıyıklarını ağdayla alırken yanmış gibi esmer bide benimki çok üzülüyorum 😔
Askiletotomsu Ama havalar sicaklasinca güneş ışığına çıkarken sürme . Gece yatarken sur …. Gündüz kgunes kremi sureceksin evde de olsan
Arzuayaz İlk gebeligimde cildiye gitmistim cenemde kahverengi lekeler icin egzama demisti dogum lekeside olabilir dedi.‘advantan 30gr’ diye bir krem yazmisti geceleri yatmadan once surdum ve duzenli kullandm azaltmsti .simdi ikinciye hamileyim saglik ocagindaki doktoruma yazdirdm onu kullaniyorm doktoruna sorup yazdrabilirsn canim gebeler icin bu krem😊
Htcerdogn Cagla15 valla canım benimki leke değil ama böyle pütür pütür oldu sivilce değil ama o tarz kabarıklıklar ve hiçbi ekilde geçiremiyorum