Minigin_annesi0 Kızlar bu ara sürekli büyük tuvalete çıkıyorum. Sizce doğum yakın mıdır? Doğumu yaklaşanlar ishal oluyoruz falan diyolar sizce bununla alakası var mıdır benimkininde günde 2-3 kez çıkıyorum
Mirayasar27_100 Minigin_annesi0 yok ya kabızlık vardı bende doğuma kadar ne güsel yapıyorsun nasıl rahatlatr seni
Minigin_annesi0 Meloakar yok canım kullanmıyorum. İshalde değilim ama sürekli çıkıyorum öyle belkide bebek baskı yaptığı içindir
Minigin_annesi0 Kubrailkan benimde yarın belli olcak bakalım kontrol var biran önce doğmasını istiyorum iri bebek olacakmış 4 ü geçerse zorunlu sezaryen korkuyorum🥺
Meloakar Bende öyleyim ishal değilim hiç kabızlık yaşamadım aksine hep rahat çıktım günde 3 hatta 4 bile olduğu oluyor nedenini bilmiyorum 🤷♀️
Minigin_annesi0 Meloakar aynen valla inşallah doğum habercisidir benimki😂 sizin ne kadarlık bilmiyorum ama
Minigin_annesi0 Askiletotomsu canım şaka mı yapıyosun😂 ben yemiyorum demedim ki normal insanlar gibi bende yiyorum sindirim hızlı oluyo sanırım bağırsaklar sürekli boşaltıma geçiyor daha nasıl yapayım sana açıklama ?
Minigin_annesi0 Mltmsncn ne kadarlıktı canım benim dünden beri böyle yarın kontrol var inşallah açılma falan olmuştur 😂
Mltmsncn Minigin_annesi0 Minigin_annesi0 38.haftamda 3 cm açıklığım vardı. 39+6 da 6-7 cm acıklıkla doguma gittim. İnşallah sizinde hızlıca olur🙏
Damlakrgz Mltmsncn 3 cm açıklığı bekledi mi canım? 38. Haftaya girdik belimde çok ağrı var ne kadar bekler merak ediyorum
Mltmsncn Damlakrgz rutin kontrolde 3 cm oldugu anlasıldı. Bnde ağrı olmadı o yüzden 3 cm duyunca şaşırdım