Aslangns Kızlar sezaryenden sonra kontrole gidenler neye bakılıyor ne yapıyorlar yani pelvik muayene falan yazıyordu googlede alttan muayene oluyormu
Hapyymami55 Aslangns alltan muaynemi sezeryen le ne alakası var ben öyle bişey hatırlamıyorum bende olmamıştı sadece sağlık ocağına dikişlerle baktirdiydim pansuman vs
Lulemom Aslangns 5. Gün gittim ultrasonla baktı. Su geçirmez bant vardı onu çıkardı. İki yanda da dikiş ipi vardı onu kesti. Dikişime baktı. Normal hayatına dön bi daha gelmene gerek yok dedi. Alttan falan bakmadı yani
Aselinkooo Aslangns 9. Gün gittim ultrasonla baktı sorun yok iyi görünüyor dedi. Bidaha gelmeme gerek varmı dedim yok dedi. Okadar. Alttan falan bakmadı
M-H-16 Aslangns Geçen hafta pazartesi sezeryan doğum yaptım cuma kontrol vardı. Sadece ultrason da bakti ve su geçirmez pansumanım vardı onu çıkardı başka bir işlem yapmadı
Gzm-- Aslangns sezeryandan sonra 1 ay yada 40 gun sonra kontrole gitmistim.ultrasonla sezeryan dikisinin nasil iyilestigini kontrol ediyor rahime bakiyor.alttan muayene fln yok.