Seymatc Merhaba, 33. Haftamda sancı cıktı 2 saat sonra nst cekildim ve sancı gözükmediböyle durum yasayan var mı yasatıpta dogum yapan, doktorum 2 hafta bol dinlen sık dişini dedi hic bu durumda olan oldu mu
Dlr48 Seymatc alttan muayene ettımı acılmanız varmı benımde gecen basıma geldi ben daha 27 haftalıgım bıbrek agrısı ıcın gıtmıstım nstye soktu sancı cıktı bundan 3 hafta once serklaj olmutum vajınal muayenede tekrar hunılesme gordu yatırdı bır gece ıgne ılac bşr gece bıyunca duzenlı nst sancı takıbı yaptı bıdaha olmadı şimdi bır kac gun sonra kontrolum var allah zamanında dıgum nasıp etsın hepimize benimde ilk gebeliğim bende anlamamıstım kasılma sertlesme falan anlamdınmı dedi doktor yoo agrım sızımda olmadı bazen sertlesıyo gıbı oluyodu yalancı kasılma dıyodum cunku sureklı degıl bide benım karnım hep gergın hep siskin sanki tıka basa yemek yemısımde patlıcak gıbı ayaktayken hep oyle hısedıyorum nasıl anlıcaz bende bılmıyorum doktorum bır saat ıcınde 3 kere gelirse 20 30 sanıyeden fazla surerse ara dedi ama ben hala anlayamıyorumkı bısı
Seymatc Deniz2961 1 haftadır geliyor geciyor ama ben simdi onu sancı olarak nasık ayırt edecegim onu bilmiyorum cünkü öyle cok agrım da yoktu
Seymatc Dlr48 alttan muayene etmedi ultrasında baktı hersey normal güzel simdilik dedi 2 hafta disini sık dedi benimde karnm aynı dediginiz gibi, sancı ne bende bilmiyorum acıkcası her an bi agrılgm karın sertlesmem var zaten merak ediyorum hic böyle yasayan var mı sonrasında ne zaöan doğum yaptı acaba dpgum yakın mı🤔