Rabia1511 Öncelikle Allah herkese kolay Doğum nasip etsin Bnde Doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.Riskli gebelik olduğu için Doğumum planlıdı 37-5 yatışım yapıldı hiç bi sancın agrın yokken Doğuma gitmek daha garip gerçekten kendimi hep korkmuyorum dşye diye yatıştırdım ama devlet hastanesi işte oraya girer girmez insan bi ürperiyor çığlıklardan saat tan 13 te sancıyı vermeye başladılar ilk başta tabi yavaş yavaş Bnde seviniyorum aaa böylemiymiş çok iyi ozmn ben hemn dogururum akşam olmadan diyordum ki akşam oldu yanımda ki iki kadın doğurdular gittiler başka iki kadın geldi Benim sancılar arttı tabi baya gidiyorlar geliyorlar bişy yok sonra suyumu patlarlar o andan sonra zaten dayanılmzdı açılmam hızlandı güya ama Bnim gücüm kuvvetim kalmamıştı ıkınma hissi geldi insan ister istemez bağırıyor ebeler kızıyor bağırıp çağırıyor Bnim Arık Bebek çıkıyordu yanımda ki diğer iki kadında doğurdu gitti odada tek kaldım kimse Bni duymadı ıkınıyırum Bebek çıkıyor hissediyorum kimse gelmiyor o arada yatak yapmaya temizlikçi bi kadın geldi ona dedim ki geldi Bebek nolur soyle gelsinler oda bi baktı bebeğin kafasının yarısı çıkmış hemn doktorlar geldi yatakta dogım dediler başka bi doktorda olmz dedi hmn Doğum haneye aldılar bi dakka sürmeden iki ıkınmada çıktı oğlum o anki rahatlama hissi hiç bişeyde yok gerçekten15 saat sancısan sonra gece 2 de Doğumum gerçekleşti hiç bitmiycek sanmıştım Doğumdan çıkar çıkmaz anneme sarıldım ağladım annem hakkını ödeyemem diye gerçekten Doğum yapınca dahada iyi anladım annemin kıymetini şimdi paşam ellerimde 10 günlük olduk bile Allah Herkeze kolay Doğum nasip etsin en önemlisi karşısına merhametli insanlar çıkarsın. İnananın o anda yanında birinin olup sana destek vermesi çok önemli bunun yokluğunu çok hissetim çok uzun oldu hakkınızı helal edin 😊☺️
Tirtisin-annesi Rabia1511 odada yanınızda akrabalarınızdan kimse yokmuydu. Hangi hastanede doğurdunuz bide
Duamm Rabia1511 hayırlı olsun kuzum saglıckla büyüt inşallah bende özelden devlete geçtim bkalm dogumum nasıl olur inşallah iyi insanlarla karşılaşırız ne diye bagirdı ebeler anlamadm
Rabia1511 Tirtisin-annesi yoktu bırakmıyorlar kimseyi 15 saat içinde bi dakka bile göstermediler eşim annem çok yalvarmışlar ama maalesef
Rabia1511 Duamm amin canm hepimiz inşallah bağıran kadınları azarlıyorlar ve sürekli aşağılayıcı sözler söylüyorlar sanki çocuk doğurmak suç gibi hissediyor insan zaten o anda insanın çok morele ihtiyacı oluyor
Tirtisin-annesi Rabia1511 bazı devlet hastanelerinde belli bie ücret karşılığı özel oda tutulabiliyor. Sizde oyle birşey yapsaydınız keşke. Gittiğiniz hastanede o tarz oda tutulamiyormuydu
Rabia1511 Tirtisin-annesi tek oda var olmasınıda sancı çekme sürecinde kimseyi göstermiyorlar istersen üç gün kal Doğumdan sonra tek odaya alıyorlar
Belissimo Devlet hastaneleri berbat. Allah kimseyi düşürmesin devlet hastanesine ne denirki şu hallere getirdiler ülkeyi. Ne dr ne hemşiresi insan yerine koyan çalışan kalmamış. İstisnalar hariç konuşuyorum tabi...
Rabia1511 Belissimo gerçekten öyle maddi durumumuz yeterli olsa hiç düşünmem bi dahakine ne olursa olsun Özele gidicem inşallah