Tansum Merhaba arkadaşlar, sezeryan dogum yaşayan var mı ? Çok mu zor 🥺 ben normal dogum düşünüyorum aslında ama acı eşiğim çok düşük o yüzden sezeryan düşünüyorum yardımcı olur musunuz :(
suscarparimm Tansum Sezeryan doğum yaptım suni sancıda çektim ama açılmam ilerlemedi korkulacak bişey değil aslında şöyle düşünün normal doğumda acınız o anlık sezeryanda sonra acısı çıkıyor ama acı eşiğiniz düşükte normal doğum tercih edin
iremss Tansum valla hepsi acılı sadece sezaryende doğum anı konforlu sonrası tamamen bünye ben hiç ameliyat sonrası acı hatrlamıyorm ama öldürmeyp süründüren bi baş ağrım olmuştu bunlar tamamen vücudun tepkisi herkese göre başka olr
Muhasebeciana Tansum korkulcak birsey yok canim spinal sezeryanla dogum yaptim gram bisey hissedip duymadim ameliyat esnasinda sadece kizima odaklandigim icin o an. Sadece ameliyat sonrasi 5 gun agrim sizim oldu oda normal yani sonucta ameliyat kolay birsey degil Rabbim saglicakla kavustursun insallah bebegini 🙏
Tansum suscarparimm 2 gün önce aşırı derece de bi sancı yaşadım böyle regl sancısının 2 katı sürekli girip çıkan bir ağrı acile gittim hemen doktorum hastanede olmadığı icin 🥺 nst ye bağladılar sancım çıkmadı yalancı sancı olduğunu söylediler ama böyle bir acı çekersem ben hiç dayanamam dedim. Doktorum da bugün yaşadığın en azıydı dedi öyle diyince ben tamamen korkmaya başladım zaten .. 😔 hiç bilmiyrojm ne yapacağımı
Tansum iremss şans bünye ile alakalı demek ki :( ne yapacağımı şaşırdım artık ya normal sancıyı çekecek gibi değilim yaşadığım sancıdan sonra korkuyorum :(
hunilimom Tansum benim arkadaşım da öyleydi gebeliğini sonlandirmasi gerekti suni aldı bumuymus normal doğum boşuna korktum demişti ne de suni ile doğurdum sezeryan beni aşırı geriyor ve korkutuyor o an çekiyorsun normalde çocuk çıkınca hepsi geçiyor bitiyor acı hissedicem diye düşünürsen acı cekersin işkence olur beynini sartlandirma kavuşacağını hayal etmelisin doğum anı da neler yapılır nasıl nefes aliriz ikiniriz gibi şeyler izle araştır