Betulbd Selamlar herkese Bebegimizin ismini ben Güney koymak istiyorum eşimde Ali güzel isim onuda mı koysak dedi. Sizce Adı Ali Güney mi olmalı, Güney Ali mi yoksa sadece Güney mi ? Fikirlerinizi bekliyoruz☺️
erdem_agah Betulbd ben ikinci ogluma isim koyarken aşırı zorlandim. Kararsiz biriyim ve siradan popüler ve anlamsiz isimlerden uzak duruyordum dolayısıyla 36.haftada isim koyabildik çocuğa. bir ara Ali ismini istedim burada post açtım sonra da biraz araştırdım. Bu isimde fevrilik enerjisi olabiliyormuş. Bunu çok kişiden duydum eger enerjiye inaniyorsaniz bunu bir düşünün.
Karansule Sanki çok tekerleme gibi oluyor iki isim + soy isimle. Güney Özay biraz zor söyleniyor Ali Özay bence :)
Betulbd Karansule ali sonradan eklenen bi isim ben bulmadım o yüzden cok onun olması gerektiğine inanmıyorum içime sinen bir isim degil eşim istedi dye olabilir dedim :)
Sonikiuc Eskiden her isme can eklenirdi şimdi ali ekleniyor gibi geliyor bana. Ali güney ayrı ayrı isimler güzel olur. Ama güney ali anlam karmaşası oluşturuyor sanki. Guney ana yön ismi olduğu için güney ali ara yön gibi oluyor. Tabii tercihinizi bağlı kulağınıza nasıl hoş gelirse☘
Betulbd erdem_agah bir kaç kişiden daha duydum bunu.Kendi ismi Ali olanlarda koyma biraz deli oluyor demişti😁
erdem_agah Betulbd cok özel bir isim aslında ama maalesef enerjisi çocuğu yorabilir 🤷 ben cesaret edemedim 🙊😁