Aseltos9 Sbm050421 hastane söylemedi orda doğum yapan birkaç arkadaşım söylemişti ama öyle kontrol eden vs olmadı
Nilufar_1996 Sbm050421 Valla hastanede söylenmedi bende bı yerde forumda okumuştum sanırım. Kimse sormadı bakmadı bile
selencicek Ölümlerin buyuk çoğunluğu otomobıl de bebeklerin guvenlı bi şekilde oturrulmadıgı için oluyormuş araştırın beşik ölümlerinden hastalıktan daha fazla araba kazalarında ölen bebekler.
hafsam_omerim selencicek aynen oyle arabada kucakta giden çocukları görünce yüreğim hop hop ediyor. Bebekler arabaya pusetle kemerleri bağlı arabadaki kemeri de pusete bağlı konulmalı çok tehlikeli kucakta taşımak. Ayrıca sonrasında da yaşına ve kilosuna uygun oto koltuğu kullanılmalı
Kalkgidek01 Pusetim vardı ama ben kucagımda tasıdım cıkarken babası sallar düşürür diye güvenemedim öyle sahiplendim ki kimseye vermedim 40 gün pusete hala güvenemiyorum biri carpar düşürür falan bana ne ben kucagımda tasırım
Tubatural Sbm050421 bunu sizden duydum benim kardesim pusetsiz cikis yapti bi cok tanidigimda pusetsiz cikis yapti
bykarakan Sbm050421 her hastaneye göre değişir ben özelde oldum sorun olmadı eğer öyle olsa hastaneye yatışta veya son kontrolde söylerler pusetle gelin diye saçmalık bence
Deletedmom_6 Sbm050421 ilk defa duydum hastaneye sorup ona göre alacağım çünkü gereksiz bulup almamıştım 🤷🏼♀️
hafsam_omerim Sbm050421 iremss Bebekleri arabada takside vs kucakta taşımak yasak Almanyada. O yüzden pusetle otonuza koyup uygun şekilde kemerini takmanız gerekiyor. Cezası var. Herçocuğa yaşına ve kilosuna göre otokoltuğu kullanmanız gerekir
minik0507 Sbm050421 bende oyle duydum oyle biliyorum ama hastaneden taburcu oldugumuzda kimse sormadi pusetiniz varmi pusetlemi cikaracaksiniz bebegi diye . Biz puset zaten almistik onunla ciktik ama dedigim gibi kimse ozel olarak sorup bakmamisti ona
Hanife_ Sbm050421 hastaneye göre değişir pek kontrol etmiyorlar am bnce çok gerekli bişe ben travel sistem bebek arabasi aldım 2 buçuk aylık kızım hala puset kısmını kullanıyorum elim ayağım resmen