imzabirannee Merhabalar kızlar biraz uygun fiyata puset örtüsü bulabileceğim bir sayfa var mi ya da sizin alışveriş yaptığınız?
Askiletotomsu imzabirannee aa bende onu soracaktım puset örtüleri gerekli birşey mi ?bebek arabasının kendi örtüsü fermuarlica var ya Öyle düşündüm
Busraaaaaa__ imzabirannee  Biz bunu aldık yeni geldi çok güzel aşırı kaliteli sayfada birsürü çeşit var bakın isterseniz biz çok memnun kaldık🥰
imzabirannee Askiletotomsu benim bebek arabasi pusetli değil de puseti ayrı aldim müslin örtüler uçar gibi bu tutturmalilardan istiyorum bende
N_3637 Bunlar uçuşur lastiklilere bak dediler ni baktım 175 lira ki asla 175 liralık bişeyi yok bence 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Busraaaaaa__ N_3637 ben 180 TL ye yaptırdım bak yukarıdaki pandalıyı sayfada daha bir sürü seçenek var bak istersen sende
imzabirannee N_3637 evet ya insan diyor bit kumaş parçası tamam her şey pahalli evet de ne bileyim bide uzun süreli kullanım değil ya insan düşünüyor bi
Sumiire N_3637 ben kendim diktim 30 TL kumaşa verdim makinem vardı kare 1 mt ölçüsünde böyle aralıklı yapmadım üstünede iki tane kurdale gibi uzun yaptım diktim sapına bağlamaya oldu sana puset örtüsü abartmaya gerek yok bence
N_3637 imzabirannee aynen valla alinması gereken bir sürü şey varken fiyatlar da boyle pahaliyken dusunmek zorunda kalıyor insan 😒
Elizzannesi imzabirannee trendyolda uzun zamandır beğendiğim puset ortusu vardi indirime girince hemen sipariş verdim 99 liraya aldım puset ortusu minderi ve çarşafı
Meloakar https://www.hizliresim.com/793qsxw Minderiyle beraber 140 TL ye almıştım Dolap uygulamasından sıfır yeni etiketli ürün