Mrvklnc GamzeCan sızdırma yaptı bizde 2 paket kullandım başka beze geçtim şimdi mecbur kaldığım için bi paket daha almıştım onda da değişik bi koku vardı 😒
Aseltos9 GamzeCan hiçbirini önermiyorum 1 yaşına kadar hep prima kullandım sonra fiyatlar uçtuğu için sleepy kullandım ama aşırı sızdıran bir bez 3-4 tane değiştiryorsunuz 1 tane prima değiştirene kadar hiç uyguna gelmiyor aslında birde kıyafet değiştirmek yıkamak cabası
GamzeCan Cansugamze_ afrAybars Mrvklnc Yigitkeriminannesi Aseltos9 Cansugamze_ Tubatural Aseltos9 kızlarrr sızdırmayan bir bez önerin uygunda olursa sevinirim lütfen bide yeni doğan ıslak mendil🙏🏻🙏🏻
Cansugamze_ Aseltos9 aynn sürekli sızdırdı sırtından çıkardı bizde de ama prima en iyisi bizde prima kullanıyoruz
Aseltos9 Cansugamze_ aynen canım sürekli bez değiştirdim aylık paketi 1 haftada bitirdim resmen ama prima aylık paket nerdeyse 1,5 ay gidiyor 😂
Cansugamze_ Aseltos9 gerçkten öle slppy kadar kötü bez yok ya a101 de ki bezler Bile daha iyi dayanıyo 😂😂😂
Tubatural GamzeCan ben baybi turco kullaniyorum memnunum trendyol sonwy marketten 42 adetini 35 tl ye aliyorum ne sizdirma nede lastik izi yapiyo
Cansugamze_ GamzeCan baby turco uygun bnce hem iyi sırdırma falan yapmadı ıslak mendil olarak da uni baby
Mrvklnc GamzeCan ilk zamanlarında molfix kullandım onda hiç bi sıkıntı yaşamadım sonra bi de baby turco denedim herkes çok övüyordu o zamandan beri baby turco kullanıyorum ıslak mendili de baby turco alıyorum baştan beri zaten yıkayıp kullanıyorum onu da
afrAybars GamzeCan evy baby kesinlikle sızdırma yapmadı çok çok çok memnundum çokta uygundu ama çok kalın bi bez tek sıkıntısı buydu o yüzden 6 aydan sonra değiştirdim şu an Molfix kullanıyorum memnunum canım ✨ ıslak mendile gelince kesinlikle uni baby
edaliannee Bende sleepy bakıyodum hatta hangisini alsam diyodum ama herkes çok sızdırıyo diyo kimi de asla olmadı diyo 😢 prima alcam ama ateş pahası olmuş bilemedim öyle kararsızımkş 😢
Cansugamze_ edaliannee kuzum geçkten o paraya değmiyo boşuna yani prima en iyisi tabi ama pahalı evet☹
GamzeCan Kızlarr oğlumda 2 sene molfix kullandım fiyatlardan dolayı uygun bez aradım ama olmicak gibi gözüküyor molfixle devamm hepinize teşekkür ederim🤩
Aseltos9 GamzeCan yaşadığınız yerde getir varsa uygulamadan alabilirsiniz sürekli 40₺ 50₺ kupon veriyor baya uyguna geliyor öyle