AysegL89__ 27 haftalık hamileyim nerdeyse günde 5 litre su içiyorum miğde yanması yüzünden, şurup aldim geçmiyor karbobat içmektende bıktım😔
Mrvklnc AysegL89__ ben de öyleydim acıkıyorum yanıyor yemek yiyorum yanıyor son zamanlarda aşırı artmıştı uyku uyuyamıyordum. Halk arasında klasik bebek saçlı olacak dediler. Nasıl olacak diye merak ediyordum lepiska gibi saçları vardı 😂 ben de şurup falan kullandım maden suyu içtim ama hiç biri fayda etmedi rabbim kolaylık versin 🌺
Asilem1 AysegL89__ Bende 27+2 yim canım doktora yazdırdım bende ilaç hergün içmiyorum ama baya rahatlatıyor istersen sende al yada doktoruna sor öyle al
Seval4120 AysegL89__ benimde oluyor ama acı eksi baharatli yedigimde oluyor dikkat edince olmuyor çok.
Sabahatbartu AysegL89__ mide koruyucu alın pantpas hamileliğim ilk gününden beri kullanıyorum çok memnunum
Busra_06 AysegL89__ Bende sizin gibiydim doktorunuza özellikle söyleyin mide koruyucu versin. Şurupla vs ile geçmiyor çünkü.
healthy_life AysegL89__ canım doktorundan pulcet mide koruyucu hap isteyebilirsin sabah aç karnına içiliyor beni bitek o kurtarmıştı. Bide çok yağlı baharatlı yemekler yeme .