Aysencim 34+3 teyiz kızlar kasılmalardan dolayı gitmiştim. Kilosuna 2700 boyuna 56 cm dedi. Boyu 1.5 ay önde dedi 😱 gerçeklik payı var mıdır ? Cok şaşırdım. Kız bebek bekliyorum.
Aysencim ElifT816 175 benim boyum standart üstündeyşm eşimde 178 falan ama benim anne tarafın cok uzun
yigitinannesiiiii Aysencim aaa çok değilmi ya bide son hafta felan değil yeğenim 41. hafta doğdu erkek bebek 53 santimdi Ailede boy durumu nasıl uzun mu canım eşinin senin felan genetikte olabilir
Habus Aysencim doğruysa yeni doğan kıyafetlerin hiçbirini giydireöezsiniz heralde 😂 siz de uzunmuşsunuz ama yine de fazla gibi ya don haftalarda boyun uzaması azalıyor mu acaba
Aysencim Habus ya evet bende bugün eşime öyle dedim eğer doğruysa yenidoğan kıyafetleri olmayacak dedim. Saçmalama o kadar uzun bebek mi olur dedi 😂😂
Mltmsncn Aysencim benim bebeğim 39.haftada dogdu 56 cm boyu var. ona bile şaşırdık biz. Bence boyda bi yanlıslık vardır. Sizinultrason kağıdını verdiyse FL değerini 7 ile çarpın yanlısmı söyledi acaba?