Zeynepylmz06 hayirlisi06 soyler büyük ihtimalle. Soylemezsede sen hatırlat canim . Çünkü kagit vermesi lazim . Hemen doluyormus alayimmi simdiden de sana demezse hatirlat
Zeynepylmz06 MerveBurhan idrari soylemediler bana canim . Tok ol yeter dediler . Bilmiyorum valla oyle oldu benim. Zaten hic biryere sıkışık bir sekilde girmeyiz gitmeyiz degilmi 🤗🤗
Gamzeates Zeynepylmz06 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ben de 15 haftalıkken orada öğrenmiştim cinsiyeti doktorum sağ olsun söylemişti benim de bir oğlum var üç yaşın da kızım oluyor benim de hayırlı doğumlarımız olur inşallah sağlıkla şuan biz de 25+2 olduk ❤️
Zeynepylmz06 Gamzeates maşallah canim rabbim bağışlasın. Hayirli dogum nasip etsin rabbim . Sehir hastanesine devam ediyorsunuz dimi orda yapacaksiniz dogumunuzu
Zeynepylmz06 Gamzeates evet iki uc seferdir oraya gidiyorum uzak ama memnun oldugum icin mecbur öbür devlet hastanelerinden memnun kalmadim. Dogumu da sehir hastanesini cok memnun duyuyorum insallah nasipse sehir hastanesinde yapacagim dogumumu
hayirlisi06 Bende bugün öğrendim gamze yılmaz hanıma gittim kızım kızım zaten biliyordm ama ısrarla sordum cinsiyet diye oda aynısını kızım olacağını söyledi 😊💕