Gamze__79 sayre ben ayakta duş alınca cok kötü oluyodum canım başım dolanıyodu gözümün önü kararıyodu ayakta degıl de oturarak dus alıyorum buna dıkkat ettım Bende
Nskyhn sayre banyoya oturak aldık. Ayakta duş almayim Allah korusun başım döner falan diye her ihtimale karşı
Merveberill sayre ilk haftalarımda düşük tehlikem vardı doktorum sıcak su ile duş alma demişti 18+1 oldum çok şükür ama hala sıcak su ile duş almamaya dikkat ediyorum
Deletedmom727271 Sıcak su ile duş almamaya dikkat ediyorum öncelikle. Onun haricinde küvetten çıkarken ayağımın kaymamasına dikkat ediyorum. şampuan duş jeli olarak normal rutin kullandıklarımı yine kullanıyorum 😊
Ceyo93 sayre mümkün olduğunca çok sıcak yıkanmayın bilmiyordum 14 haftalıkken duşta kanamam başlamıştı
Mavi26 Ben herşeye aynı şekilde devam ediyorum bir tek özel şampuan aldım içerik olarak oldukça temiz. Onun haricinde aromaterapi yağlarıyla durulanıyorum. Bu rutini bebek doğunca da uygulamak çok istiyorum. Beni çok mutlu hissettiriyor açıkçası güzel kokular eşliğinde yıkanmak ve şifa veriyor diye düşünüyorum. Sonrasında aromaterapi yağlarını cildime de uyguluyorum sonrasında yeşim taşıyla masaj yapıyorum cildimi de güzelleştirdi sanki. Fazlası zarar tabi ben bunu haftada bir falan yapıyorum her banyoda yapmıyorum ve birkaç damla uyguluyorum. Fazlası hem gebelere hem bebeklere ağır gelebiliyor diye duydum.
Mavi26 Ben konudan sapmışım ya afedersiniz. Sıcak su başta beni de rahatsız ediyordu. Başıma kaynar su getiremiyordum resmen gözüm kararıyordu şu an böyle bir sorunum yok. Bir de evde tek banyo yapıyorsam eşime girerken ve çıkarken haber veriyorum nolur nolmaz diye. Evdeyken de kontrol ediyor sürekli malum tansiyonumuz oynayabilir. Buna dikkat etmek gerek. Yine pozitif bir öneri de ben bebeğimle konuşuyorum. Benim kızım banyo yapmayı çok seviyor diye sık sık söylüyorum. Annecim su ne kadar güzel annen gibi suyu çok mu seveceksin sen falan gibi şeylet söylüyorum ne kadar faydası olur bilmem ama umarım etkilenir 😁
Eflatunpembe Bana banyo konusunda o kadar her şeye dikkat edip banyoda şampuan, duş jeli, saç kremi gibi kimyasalları kullanıyor olmamız çok garip geliyor. Başka bir kimyasalla temas etsek ödümüz patlar