Merve_tna Busra_06 ayy neler yediğini yazarmısın bende bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum kilosu az olucak diye korkuyorum
Busra_06 Merve_tna Özellikle birşey yemedim Abur cuburdan uzak durup düzenli beslendim. Bol su içtim. Ama yoğurdumu kendim mayaladım. Her gün yumurta yemeye çalıştım. O kadar 🥰
Haticekaya1808 Meryem_Canli ben yenidoğan hemşiresiyim şuan doğum iznindeyim.. Hastanede çalışırken 32 haftalık 2 kilo doğmuştu bebek hiçbir sıkıntısı yoktu solunumu rahattı kilosu iyiydi direk annesine gitti küvöze gelmedi bile ama iri doğdu bebek solunum sıkıntısı oldu başka sıkıntılar oldu küvözde kalması gerekti yani insanlar boş konuşuyor bende şuan 32 haftalık gebeyim 2150 boşver kimseye söyleme kilosunu ağzı olan konuşuyor takma canım sen beslenmene dikkat et günlük muz süt kaşar 1 haşlanmış yumurta bol su tüket
tgceayazz Fle41 neden tahinsiz, tahin pekmez duymuştum da öyle yiyorum bende merak ettim 😊 20. Haftamız da gittiğimiz de 435 gram denilmişti banada
1sincaptanesi Meryem_Canli benim de bugün 37 oldu birazdan kontrole gitcem 2500 gelse iyi diyorum kimse kuvez flan demiyor gittigim doktorların hepsi 2700 2800 doğsa iyi en fazla 3kg olur senden diyorlar boyum kısa kilom 50 yani ben de 3kilo üstü olmasını istemiyorum doğunca Rabbim nasip etsin emzirip tosuncuk yaparız bebişleri 😇💙
nhduman Meryem_Canli canım muz, kaşar, ceviz sürekli tüket. Kaşarı her öğüne koyuyorum resmen. Ben yumurtadan tiksindim artık o yüzden yiyemiyorum ama o da çok işe yarıyor. Hoş ne yersen ye alacak çocuk alıyor o kiloyu, almayan almıyor.
Yigitegeninannesi bluees1207 sizin de benimki gibi kilosu biraz fazla şeker mi var yoksa genetik den iri bebek mi olucak şuan benimde 24+5 919 gr ve 2 hafta onde gidiyor
Zeynepbanu34 Meryem_Canli benım kızımında kilosu azdı son haftama yakın kaşar peynir soda ve süt çok tükettim 3,500 kilo doğdu şimdi oğluma hamileyim 27 haftalığız 1 kilo kaşara başlayacağım 😅
1eda8 Sulle_1204 banada 32 haftalık ken geçen hafta 2 dedi 34 de kontrolüm car bakalım kaç olmuş haftya
1eda8 Edadeniz22 Meryem_Canli ila kesin kalır diye birsey kuzum 34 haftalık olup kalmayanlar bile car haftan gayet iyi kalmayabilir bebeğin takışma kalda dahi nir kaç gün kalır
Fasulyem2 Sulle_1204 oğlum 35 haftalık 2700 gr 49 cm. Ama ilk bebeğim kızdı ve 38 haftada 2700 gr 47 cm doğmuştu 👼🏻 Yani kilo karşılaştırması yapmayın bebekten bebeğe değişiyor🥰
Demet57 Meryem_Canli Alakası yok bence kuzenimde 38 haftalıkken 2700 sezeryan doğum yaptı. MasAllahi var bebişin 🌸🐣
Fasulyem2 Meryem_Canli 37 den sonra küvezde olma ihtimali %1 cnm akcigerler gelişiyo. Kakasını falan yapmadığı sürece. Benim kızım 2700 gr doğdu ödemler gidince 2500 oldu sıkma canını 1 ay sonra 4 kilo olmuştu anne sütüyle