Anneolmahayali Kızlar intim temizliğini nasıl yapıyorsunuz ve hangi intim bakım ürünü kullanıyorsunuz
Ozlem2206 Anneolmahayali nivea kullanıyorum ben iki şişe bitirdim memnunum kokusuda çok hoş ama en doğalı sadece suyla temizlemek tabi bunlar hep vajinanın florasını bozuyormuş yinede kullanıyoruz işte
Mouradi Anneolmahayali https://ty.gl/k70s0cf5qv Bunu kullanıyorum canım çok güzel kokusu falan :) tabii iç kısmını yıkamıyorum ph değeri bozulmasın diye
afg Anneolmahayali Sebamedin var bekarken bile ondan kullandım hala kullanırım hem güzel kokuyor hem çok iyi temizliyor netten de araştırabilirsiniz sebamed intim yıkama olucak :)
TBeyza Armess_loya vajinal bölge için kullanılan kozmetik ürünlerin genel adı 😂😂 ay üşenmedim baktım vala 🤭
Armess_loya TBeyza bende baktım canım evet öylemiş, 🌸 ama google bakmadan tahminen yaklaştım, alt mahalle diyerek😂😂😂🤣
Anneolmahayali Ozlem2206 ic kısmını nasıl yapıyorsunuz akıntı koku felan olmuyor mu içini temizlemeyince benim için rahat etmiyor suyla içini yıkıyorum da danışmak istedim başka çözümü var mi diye
Ozlem2206 Anneolmahayali hayır tabiki içi temizlenmez 😳gözümde canlandıramadım parmak falan mı atıyosunuz tuhaf geldi 😅komple dış kısmı temizlenir sadece midemizi açıp temizleyebiliyo muyuz onun gibi bişey 😅