Melikeuyar 25 haftayim doktor suyunda azalma var dedi bebeğin kilosu haftası önden gidiyo ama suyu az dedi çok korkyrm daha çok erken değil mi neler yapmam lazım yükselmesi icin hemen yükselir mi
Buseyllzr Melikeuyar banada 28de aynısını dedi doktorun önemli bir boyutta değil dedi ama günde 3 lt su tuketmemi söyledi. Sonradan kendim araştırdım deveci armudu ve havuç suyu arttiriyormus
35lavanta Melikeuyar Benim arkadaşım yaşamştı su azlığını resmen sürekli havuç suyu içti artık tiksiniyorum havuçtan diyordu ama doktoru bile şaşırmıştı baya artmıştı suyu aklında olsun seninde
funnymummy Melikeuyar benimde azalmış malesef su tüketimini artırdım havuç suyu içtim son bir kaç gündür de koca bir salata kasesi ile rendeleyip yiyorum armut tüketiyorum bakalım perşembe günü kontrolüm var inşallah artmıştır
Melikeuyar Buseyllzr duzeldimi peki doktor banada çok korkulcak bish yok dedi ama işte korkkyrm ben sizin suyunuz duzeldimi
basakerdvn Aliyegunes havuc suyunu kendimiz yapsak olmazmı meyve sıkacağı ile yani illa hazır mı almalıyız bendede aynı sorun var 🥺
Buseyllzr Melikeuyar 1 ay sonra tekrar gel demişti haftaya kontrolüm var inşallah düzelmiştir havuç suyu bulamadim marketlerde ama hergun 2 buçuk 3 lt su içiyorum armut ve havuç yiyorum bende
Zba Buseyllzr havuç ve armut tüketerek suyunuz arttı mı acaba benim de suyum az. Suyu dansa direk yesem artar mı
Zba funnymummy Suyunuzda artış oldu mu benim de az birkaç gün havuç suyu içtim armut yedim sonra havuç suyunu bırakıp havuç yiyorum bu şekilde de artar mı persembe kontrolüm
funnymummy Melikeuyar şuanda 22 haftalık 20 haftalıkken azaldığını söylediler sebep neymiş sizde azalmasının
Melikeuyar funnymummy sebebini soyledi de 1 litre içiyorum suyu dedim az içtiğin için dedi suyu 2.5 içeceksin dedi
Oguzmine Ben hep suyumu fazla içiyordum corona geçidim ona bağlıyorum suyu az içmekle değil bnce..ama 3 lt mutlaka arttırın ve havuç suyu tüketin
Buseyllzr Zba evet suyum düzeldi çok su içtim ben ama havuç ve armut mu etki etti yoksa çok su icmek mi bilmiyorum tam olarak
funnymummy Zba benim bebekte sorun yoktu kesemde delik oluşmuştu gelen su gidiyordu her şekilde malesef ve 23 haftalıkken kaybettim