EmineKaar 26 haftalık oldum migdem cok fena yanıyor sade soda içiyrm ama sonra yarım saat sonra yine yanıyor migde yanınca saçlı olcak diyolar kızım saçlı olcak heralde
Anne49 EmineKaar bnde 38 haftalık hamileyim ... ilk aylardan bu yana abartısız hergün midem yanıyor... Hiç birşey de fayda etmiyor ben hep soğuk süt içiyorum yandığı vakit o da yarım saat sonra etksi gidiyor... Ama cidden çok kötü ... Yapmamız gerekn tek şey az daha daynamak...😊
Haticekubra EmineKaar karbonat çok iyi geliyo bir kaşık bardağa köy karıştır su ile iç saçlı olacağından deil mide sıkıştığı için dedi doktor
Calasun EmineKaar bebek saçıyla alakası yokmuş bu durumun büyünen bebek miydeye baskı yapıyo yemek borusunda kalan gıdalar ve sindiriminde yavaşlaması sonucu reflü oluşuyormuş tatlı domates asitli içecekler kahve azdırıyor yavaş az yemek yemek akşam yatmadan iki saat önce önce yemeyi bırakmak iyi geliyormuş benimde yeni başladı 😓 doktorum böyle söyledi gerçi ilaçlarında etkisi var bu durumdan
ebrarecem Mide yanmasından 4 gece uyuyamadım sağlık ocağına gittim yakın diye doktor gaviscon verdi o gece rahat uyudum kesinlikle tavsiye ediyorum niye o kadar ağrı çekmişim diyorum 🙄
cnagme Bende 3 haftadır çok kötüyüm yediğim içtiğim geri geliyor yakıyor midemi rennie kullanıyorum ve boğazımda sanki bir yumru var ve yediğim içtiğim oraya takılıp gidiyor ve balgam oluyor boğazımda... sizde de böyle boğazda takılma oluyor mu acaba??
cnagme EmineKaar Bende 3 haftadır çok kötüyüm yediğim içtiğim geri geliyor yakıyor midemi rennie kullanıyorum ve boğazımda sanki bir yumru var ve yediğim içtiğim oraya takılıp gidiyor ve balgam oluyor boğazımda... sizde de böyle boğazda takılma oluyor mu acaba??
Samiysfmrym EmineKaar benimde çok yanıyor doktorum çok güzel bir şurup verdi içince 2 gün yanma olmuyor
Bskrt EmineKaar saçla hiçç alakası yok bebeğin kafası mideye değmiyor ki sonuçta yaksın 😁 Mide kapağı gevşiyor gebelikten dolayı Gaviscon şurup cok rahatlatıyor , hamilelikte zararı yok alabilirsiniz
Sakaryali54 EmineKaar bnde 26haftaligim az yiyp sik sik yiyorm.bi de yagli salcali baharatlo seyler yememeye ozen gosteriyorm midemi yormuyorm yani yoksa midem tas gbi oluyo sisiyo neefes alamiyorm sonra istfra ediyorm yedklerm de bosa gidiyo.mesela bugn patates hasladm yedm sebzeli bulgur pilavi yiyeblrsn.menemen yap ye.corba yap ye.sossz makrna ye evt bnlar pek iyi dgl ama mide yanmasndn iyidir.cayi kahveyi gazli icecegi tuketme.yoksa cidden cektiriyo
Angels En güzeli ve kesin çözüm defne yaprağı çayı deneyin hem vücut olarak rahatlık veriyor Hemde hamilelikte mide yanmasına iyi geliyor. Bana dua edeceksiniz 😂😂😂
c3rence EmineKaar aynı sorun bende de var 23 haftalığız ama ne yesem midem ağrır durumda. Günde 3 4 kez ya gaviscon şurup içiyorum yada rennie çiğneme tableti kullanıyorum. Doktoruma da danıştım herhangi bir sorun yok kullanabilirsin dedi. İlaçlarımdan birini içmezsem midemde yanma olduğunda uyku uyuyamıyor hatta yerimde duramıyorum 😔
volcan Aynı dertten bende yakınıyorum. Şuan mide yanmamdan dolayı uyuyamıyorum. Sabahtan beri çekiyorum. Ne yaptıysam geçmedi. Doktor gaviscon verdi oda fayda etmiyor. Peynir ekmek yemekten böö geldi. Ne yesem dokunuyor. Çok kötü bir durum ya maffetti beni resmen 😔