Umay255 Kizlar merhaba adetime 4 gün varken 3 testi yaptım bugün sonda 2 olan testi yaptım bide 4 gün önce beta HCG 15.83 çıktı yarın bida vercem sizce değerim cokmu kötü
Nehir-Poyraz Umay255 yooo artabilir ama en net kan sonucu artışını 2günde bir şeklinde anlarsınız hayırlı olsun
Huzurrr_13 Umay255 yoo kan değerlerin gayet güzel iki günde bir artışa bak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻❤️ bende 15.89 ile öğrendim bu arada 🤭
Kvser Umay255 gözünaydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🥰 belirtilerin neler bugün benim adet günüm olmadım rahim filmi çektirdim bekliyorum gecikme yaşadım akıntı karsık ağrısı bel ağrısı ne gibi belirtilerin var
Afifeelif Umay255 gayet iyi canım gözün aydın.. resimde görünen ilk testi ne zaman yaptınız orada 2.cizgiyi pek göremedim ben.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🌺
Umay255 Nehir-Poyraz inşallah canım ya daha yarın vercem kan normal renkli gunum bugün du olmadım inşallah tutar 4 yıldır bekliyorum 🥰🥰
Umay255 Huzurrr_13 ayyy şuan bana nasıl umut oldun regal gününde mi yoksa sonramı bacım 4 yıldır bekliyorum 4 aşılama oldum o yüzden biraz tedirgin oldum için rahatladı Allahrazi olsun 😘😘🥰🥰 Rabbim hayirsiyla kucağına almayı nasip etsin
Huzurrr_13 Umay255 tam regl gününde kan verdim 15.89 çıkmıştı Allah razı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah Rabbim seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰 İçini ferah tut minişin seninledir 🙏🏻👼 artışı takip et
Umay255 Huzurrr_13 amin kuzum amin 🥰 inşallah yarın bı kan verim de yazicam özellikle seni etiketliycem❤️❤️
Umay255 Kvser kuzum valla gaz bide mide bulantısı baş dönmesi vardı bnde dilerim Rabbimden inşallah gebedindir😘😘🥰
Umay255 Afifeelif Regal 5 gün varken kuzum 2 testi de Regal 4 gün kala en son ki teste tam renkli gunum yani bugün yaptım çok tşk ederim darısı başına kuzum 😘🥰🥰
sMyL Umay255 tam olarak benim durumumla aynı 4 gün kala 15.63 tü değerim şimdi 22 haftalık olduk . Allah tamamına erdirsin 🥰
Umay255 sMyL oyyy maşallah peki sık idrar çıkma varmiydi benim çok aşırı da bide Regal günün de kanın kaç çıktı canim 🥰🥰
sMyL Umay255 benim genelde de sık idrara çıkma durumum vardı o belirleyici olmadı bu yüzden. Regl günümde geç saatte vermiştim kanı ama 128,4 tü Bhcg
Umay255 sMyL maşallah 🥰🥰 Rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin ❤️❤️ bnde şimdi gidiyorum dua et olurmu tutunmuş olsun Regal günüm dündü olmadim