Kivircikgebe Kızlar midyeyi çok seven biriyim tüm sakatatları çok seviyorum ama bu aralar artık aşırı midye istiyor canım 20. Haftamızdayız yiyen yada asla yeme diye gaz verecek olan var mıııı 😬😅
Drkmls Kivircikgebe hahah banada geliyor ara ara çok çok istersem bi tane yiyom bişey olmaz diye düşünüp 😬
Baliminannesii Kivircikgebe benimde geçen canım çok istedi bende aşırı yiyen biriydim ama aratırdım bebeğe zararlı gebelık zehirlenmesine kadar gidiyormuş Allah korusun yemeyin yersenızde sadece bir tane yiyin bence canım
nurnur13 Kivircikgebe valla ben de çok istiyorum ama normalde bile güvenilir bi ürün değil hamileyken hiç cesaret edip yemedim daha. Salam yiyorum ama ben de 😂😂
Senorita En zararlıların baş listesinde geliyor midye aman dikkat bende bayılırım ama en kötü ihtimal soğuk pilava bol limon sıkıp yerim diye düşünüyorum😬
Denzk Kivircikgebe ben sushi yemiştim 😅😂😂 ama zararlı olsuğunu bilmiyordum. Bence dayanabiliyorsan yeme dayanamıyorsan bilimdik bir yerden azıcık ye
bireylulmeselesii Kivircikgebe benim canım çok istemişti. Günlerce ağzımdan tadı gitmedi. Doktora sordum 1 kere ye bise olmaz dedi. 5 tane yedim gidip 😊 arada sakatat da yerim ama ayda 1 falan. Çok da abartmamak lazım
Tupbebekile Pilava limon karabiber koyup ye canim ben normalde yemem ama hamileyken cok aserdim boyle yapincada kesiyor adami