Lehrerinn İkili test için perinatologa mı gitmemiz gerekiyor yoksa kendi doktorumuz da yapabilir mi? Benim doktorum özel sağlık sigortan karşılıyorsa perinatologa yaptırabilirsin demişti mega medipolde de bulamadım. Avrupa yakasında var mı önerebileceğiniz bir yer??
Meryem34 Lehrerinn kendi doktorun yapıyor diye biliyorum devlettede öyle biliyorum 🙂 detaylıyı perinatolog diye biliyorum
Balinci Lehrerinn bana da perinatoloğa yaptır dedi fiyatları 700 tl şu an o kadar para verecek durumun yok açıkcası bende bugün gültepe avicenna hastanesinde 205 tl ye yaptırdım gayette memnun kaldım açıkçası
Balinci Meryem34 devletten kalkmış sadece araştırma hastanesi yapıyor burda şişli çapa cerrehpaşa die biliyorum
Meryem34 Balinci Ümraniye devlet hastanesinde yapıyorlarmış da ben özele gidiyorum orda da doktor kendi yapıyor diye biliyorum sormuştu ben istememiştim ondan araştırmadım fazla duyduğum öyleydi
Balinci Meryem34 ben avrupa yakasındayım cnm baya bi araştırdım 1 günde 4 hastane ye gittim geri gönderdiler dediğim hastenelere
Deryakaya1802 Lehrerinn ben vatan caddesindeki Bezmialemde perinatologa yaptırmıştım sadece profesör olduğu için 150 lira muayene ücreti alıyo.
Lehrerinn Deryakaya1802 hastaneyi aradım ama çağrı merkezi kapalıydı.ekstra para vermediniz değil mi?
Deryakaya1802 Lehrerinn hayır canım vermedim. Sadece muayene ücreti isteniyo. Yüz yüze randevu veriyo perinatolog onu da söyliyim 🤗