Mnk16 Mide yanmalarınız başladı mı kızlar şükür ben iyiyim sadece göbiş hala çok çıkmadı onu bekliyorum, bebişte her gün aynı hareketlilikte olmasa da mutlaka tekme atıyor hareketleniyor 🧸 sık çişe çıkmaya başladım birde ek olarak bakalım haftaya randevumuz var neler olacak
hafsam_omerim Mnk16 iyiyiz çok şükür genelde çok hareketliydi bugün baya sessiz çok az hareket ediyor. Dediğin gibi bir günü bir günü tutmuyor. Çiş meselesi bende de aynı. Göbeğim de 2.gebelik olduğu için maşallah çıktı🤭😀
Gorkeminannesi Mnk16 24+4 ikinci gebelik ikinci tecrube 🥰 bu aya kadar doğru düzgün hic yiyemiyodum istahim açıldı kilo aldım dogal olarak karnim da buyudu tabi😇 minnoşum 22+6 da 484 gramdi 24te gittim kontrole ama kilosunu sormayi unuttum cok da önemli değil zaten sağlığı yerinde olsun da tek ilgilendiğim konu bu🤗 önceki gün baya uyudu sanırım oyle cok hareket etmedi dün de maşallah hiç durmadı bugun normal😊😊 saglikla gelsin butun yavrular🌸🌸
Dln0692 Mnk16 saglıkla alalım inş kuçagımıza biz plasenta previyla yatarak kanamalı geçiriyoruz teyzeler 🐣🐣
Mnk16 Dln0692 Yaaa detaylıda mı gördünüz bununla geçmiş olsun benimde plesaenta Rahime yakındı ama yukarı çıkar dedi
Dln0692 Mnk16 melekede çıkmıyor çıkmazda dedi doktorum üç aydır yatıyorum doktordan eve kanamalarım çok yoğun parça parça hemde pıhtı düşürttüm 4 santimlik açılmam var çok şükür bu güne geldik inanın gün saat sayıyorum bi 30 haftayı görsek 20 ler beni korkutuyor
sdymtl 23+3 üm ben. Kimse anlamıyor hamile olduğumu meğer iç karnım genişmiş, çok çıkmayacakmış karnım. 😀 Mide yanmam 20lerde olmuştu geç saatte meyve falan yemeyi kestim, düzeldi. Tuvalet olayı çok fena ya…
Mnk16 Dln0692 bugüne kadar gelmiş bebişin inatçı Bebişse demekki 👼🏻 Doktorun söylediklerini yapın atlatırsınız inşallah çok ilerlemişsiniz çünkü