Ruveyda_baskapan Hanımlar bu sabah ve az önce vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi ama 30 sn sürüyor , 21+3 haftalık hamileyim ciddi bişe olabilir mi?
Arzz Ruveyda_baskapan bende bugün hastaneye gittim karnım vajinam çok acıyor diye Dr iyi bebek dedi gönderdi bende anlamadım neden
Polat_nur11 Ruveyda_baskapan geçmiş olsun bende 33 haftalık hamileyim aynısı bende de oldu 2, 3 dk sürdü sonra geçti bebek büyüdüğü için oluyormuş sürekli ve sıklıkla olmadığı sürece sorun olmaz 🙏
Gamzess1 Ruveyda_baskapan kız senin postlarında kendimi görüyorum hep 😅😅 23 haftalığım bende her gün dert güncellemesi yaratıyorum kendime nasıl tamamlarız bu 9 ayı bakalım
zamloss123 Ruveyda_baskapan 20 li haftalardan beri sürekli oluyor bende yatakta dönerken ya da oturup kalkarken buradakiler normal demişti doktor da bişey demedi sen yine gittiğinde sor canım
Ruveyda_baskapan Arzz rahim bağları geriliyormuş interntte öyle okudum , büyümeden kaynaklı sanırım , offff her gün ayrı dert ayrı stres ben 9 ayı nasıl tamamlıcam bilmiyorum .
Ruveyda_baskapan Polat_nur11 yok canım sürekli değil belki en son 1 ay önce olmuştur , ama hem bu sabah hemde akşam üzeri olunca tedirgin oldum
Gnz Ruveyda_baskapan haftalarimiz yakin postlarinda ayni kendimi görüyorum 😁bende de bi kaç gündür oluyor ayni benimkide kısa sürüyor niye oluyor anlamadim gitti
zamloss123 Ruveyda_baskapan Evet en çok o zaman oluyor ben agrı için magnezyum da kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım çocuk baskı yapıyor