Elif_melek Kızlar inanılmaz migren ağrım var başımda geçmeyen Bi ağrı şeklinde tavsiye edebileceğiniz bebeğe zarar vermeyen Bi ilaç var mı
Tgcbyrm Elif_melek doktorumda sadece parol içebilirsin dedi ama 3 gün dayandığımı bilirim içmemek için 😬 Mentollü krem ile masaj yaparsanız bir nebze azaltabilir
155598 Elif_melek minoset veya parol kullan canım benim de migrenim var bulantı ve kusma yapıyor bende bende minoset veya parol kullanıyorum migren taşı alın kendinize sürüp karanlıkta yatın çok iyi geliyor
Muzlupuding Elif_melek olabildiğince ilaç içme canım içmek zorundaysanda parol iç bir duş al ve eşin bol masaj yapsın başına hafifleyecektir :)
Mehtapca06 Elif_melek malesef 8 saat aralikla parol alınabiliyor gebelikte günde iki den fazlasında önerilmiyor
Elif_melek Esracicek söyledi günde 3 defaya kadar kullanabileceğimi söyledi fakat Bi faydası olmuyor bende acaba aynı anda 2 tane alsam bir şey olur mu diye düşünüyorum çünkü çok fazla
Elif_melek Muzlupuding denemediğim kalmadı inanın en son çare acaba deneyimli anneler Bi çözüm olur mu ki diye yazdım
Muzlupuding Elif_melek tüh zordur ya daha ben yaşamadım inşallah yaşamam bende forumlardaki bilgileri söyledim işte :/
Tugcett Sadece parol içebilirsiniz günde 3adete kadar olması lazım.ilik duş alın biraz uyumaya çalışın .